Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie la scor într-un amical ce încheie cantomentul centralizat

Formaţia brăileană şi-a încheiat perioada de cantonament centralizat printr-un amical cu Politehnica Galaţi, iar la finalul testului, Viorel Ion era ceva mai liniştit în privinţa viitorului echipei. "Am realizat cel mai bun joc din perioada amicalelor, au fost momente în care mingea a circulat pe traseele stabilite la antrenamente, iar pofta de gol nu s-a stins pe toată durata întâlnirii, suntem pe un drum bun", a concluzionat Viorel Ion.
Meciul a fost echilibrat în primul sfert de oră, după care iniţiativa a trecut de partea gazdelor, dar Bosoi nu a găsit spaţiul porţii, iar Pungă (min. 17) a trimis mingea în bara porţii gălăţene. Otvos şi-a încercat şansa trei minute mai târziu, dar portarul Politehnicii a fost la post şi a scos mingea de la rădăcina barei.
Golul care plutea în aer a picat în minutul 41, Pălimaru i-a pasat în faţa porţii lui Laurenţiu Ivan, iar fundaşul central al brăilenilor a pus latul pentru 1-0.
După doar patru minute, Necoară a centrat perfect şi Pălimaru a marcat pentru 2-0.

Eurogol Bosoi

Repriza secundă s-a derulat după acelaşi scenariu, cu brăilenii în prim plan, deşi din minutul 55 antrenorul Viorel Ion a început să-i trimită în teren şi pe ceilalţi jucători din lot.
La un sfert de oră de la reluare, Gabriel Ion nu a putut să-l învingă în situaţie de unu la unu pe portarul gălăţean, dar a obţinut o lovitură de la colţul terenului. Otvos a centrat pe colţul lung, iar Gabriel Bosoi a trimis mingea, cu capul, în vinclul porţii adverse.
Fostul jucător al CF-ului, Marius Coman, a avut golul de onoare în vârful bocancului în minutul 74, însă Leu a avut o intervenţie inspirată.
Scorul partidei amicale, 4-0, pentru CF Brăila, a fost stabilit în minutul 79 de Ndigwe, care a îndeplinit o simplă formalitate după o acţiune pe partea stângă a celuilalt nigerian, Henry.
"Începem să progresăm, este încă mult de muncă, dar sper să recuperăm cât mai mult din timpul pierdut. Mai avem nevoie de întăriri, adică de un mijlocaş şi un atacant. Urmează un alt test sâmbătă şi avem două variante, fie la Vaslui, fie cu Prahova Tomşani, fosta Steaua Mizil, la Berca", a mai precizat Viorel Ion.

CF Brăila: Budur - Bosoi, Călin,Ivan, Necoară - G. Ion, Otvos, V. Stan, Pungă - Moise, Pălimaru.
În repriza a doua au mai evoluat portarul Leu şi jucătorii de câmp, Balaban, Vlaicu, Voicu, Ndigwe, Neacşu, Henry, Ilie, Pânzau, Olenic.
Categorie articol: 

Comentarii