Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie la debutul în Liga a III-a

În prima repriză fotbaliştii pregătiţi de antrenorii Vasile Darie şi Ionel Ivan au avut o mai mare posesie a mingii, însă doar de două ori au fost aproape de gol. Ambele ocazii l-au avut în prim plan pe Stelică Nicoliţă. Fratele internaţionalului de la Steaua a iniţiat o acţiune personală în minutul 25, însă nu a reuşit să-l învingă pe portarul bucureştean şi tot el a pătruns periculos în careul advers patru minute mai târziu, dar a căzut după un duel cu unul dintre fundaşii centrali ai oaspeţilor, fără ca arbitrul să arate punctual cu var.

Bucureştenii au trecut de mijlocul terenului abia în minutul 20, iar la a doua acţiune de acest gen, care s-a petrecut cu două minute înainte de finalul primei reprize, Simirean, de la 3-4 metri a trimis mingea pe lângă poarta lui Stoica.

Pauza a fost un sfetnic foarte bun pentru gazde

La 30 de secunde de la reluare Nicoliţă a fost ţinut de tricou de unul dintre fundaşii oaspeţilor, şi cum acesta mai avea un cartonaş galben, primindu-l pe al doilea a plecat la cabine. Lovitura liberă acordată gazdelor a fost executată de Muşat, însă mingea a lovit transversala.
Nicoliţă (min. 56) a aprins speranţele într-o victorie în tabăra gazdelor, el a intrat în careu talonat de adversarul direct şi dintr-un unghi dificil a trimis mingea în vinclul porţii bucureştenilor. Câteva minute mai târziu, Baicu a avut golul în vârful bocancului, însă portarul bucureştean a avut o intervenţie salvatoare şi în loc de 2-0, la faza următoare putea fi 1-1, numai că mingea şutată de Buga a lovit bara porţii lui Stoica.
Conpet a continuat să atace, Nicoliţă a şutat foarte bine în minutul 65, însă neatent, colegul lui din avanposturi, Puşcaşu, a scos mingea de pe linia porţii. Şase minute mai târziu gazdele au construit o acţiune spectaculoasă de atac, Puşcaşu a centrat de pe dreapta şi Nicoliţă a îndeplinit o simplă formalitate, 2-0.

Pe finalul meciului Comprest GIM putea să reducă din diferenţă, însă mingea lobată de Nichita a fost respinsă, in extremis, în corner de Stoica, iar Conpet Cireşu şi-a trecut în cont prima victorie în Liga a III-a.

Conpet Cireşu: Stoica - Baciu, Muşat, Cotigă, Grozea - Crăciunescu (min. 63: Crăciun), Baicu, Percă, Oprea (min. 82: Stoian) - Nicoliţă, Puşcaşu (min. 86: Puşcaşu).
Categorie articol: 

Comentarii