Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie la Constanţa şi locul al 6-lea la finalul sezonului

Tomis a început bine partida, în minutul 10 conducea cu 5-3, acelaşi avantaj, de două lungimi, 10-8, în favoarea gazdelor fiind şi în minutul 20.
Din acel moment, HC Dunărea, coordonată foarte bine în teren de golgetera Ada Moldovan, a stabilit ritmul partidei, astfel că brăilencele nu numai că au egalat foarte repede, dar chiar au plecat la cabine şi cu un avans de două goluri.
Brăilencele au revenit în teren la fel de motivate, iar Moldovan, Lazarin şi Crăciun au înscris goluri preţioase pentru HC Dunărea, făcând astfel ca gruparea de la Dunăre să-şi mărească avantajul la trei goluri, 20-17, în minutul 40 şi la patru, 26-20, zece minute mai târziu.
O eliminare în tabăra brăileană, în minutul 55, a mai echilibrat jocul, însă problema învingătoarei nu s-a pus nicio clipă deoarece elevele Alexandrinei Soare au jucat cu ambiţie, iar de data aceasta au şi reuşit să gestioneze în favoarea lor finalul de meci.
HC Dunărea s-a impus cu 30-29 şi încheie sezonul competiţional pe locul al 6-lea, o reuşită care-i conferă şansa de a juca în Cupa României în compania echipei de pe locul al treilea, CSM Bucureşti.
Pentru HC Dunărea au marcat Moldovan 10, Lazarin 7, Crăciun 5, Luca 2, Irimia 2, Brot 2, Adespii 1, Eşanu 1, iar de la gazde cele mai prolifice jucătoare au fost Cârstea şi Pătru, cu 13 şi respectiv 7 goluri înscrise.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii