Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie fara emotii

Sustinute de un public numeros, elevele Alexandrinei Soare au controlat ostilitatile in teren din primul si pana in ultimul minut de joc. Ada Moldovan a fost din nou aplaudata la scena deschisa, la fel si celelalte jucatoare brailene care au avut executii de efect pe parcursul meciului.
Niciun moment nu s-a pus problema castigatoarei, iar daca scorul a fost relativ strans, a fost pe de o parte pentru faptul ca la gazde s-a acumulat o usoara stare de oboseala dupa seria de partide dificile pe care le-a avut de sustinut in ultima perioada, pe de alta parte pentru ca la mijlocul acestei saptamani brailencele vor evolua la Baia Mare, unde, de asemenea, vor sa scoata un rezultat bun.
Jocul a fost echilibrat in primul sfert de ora, dupa care treptat, gazdele s-au desprins la patru goluri in minutul 19 si au incheiat prima repriza cu un rezultat, care anunta deja echipa care va intra in posesia celor doua puncte.

Gazdele au jucat la rezultat in parte a doua

Daca in prima repriza fiecare formatie a jucat in inferioritate cate 4 minute, in cea de-a doua, echipa lui Cornel Badulescu a apelat la multe duritati si fireste ca a fost santionata corespunzator, iar cele mai "aprige" jucatoare ale oaspetelor au fost Ramona Ruscior, Oana Pop si Carmen Stoleru, toate fiind trimise de cate doua ori in aceasta partida sa mediteze pe banca de rezerve.
Moldovan si-a facut numarul din nou. Golgetera campionatului a marcat in minutul 39, pentru 17-11, dupa o cursa solitara intre cele doua semicercuri, iar in minutul 43, a inscris cel de-al zecelea gol, dupa ce a zguduit serios transversala portii adverse.
Evolutii promitatoare au avut si nou transferatele Cosmina Damian si Oana Ionescu.
In aceasta parte a meciului gazdele au avut un avans confortabil si s-au impus in final cu 27-21, dupa care, impreuna cu Alexandrina Soare, cea care a facut si de aceasta data un scenariu pe care handbalistele de la Dunarea l-au respectat cu strictete, au facut turul de onoare, dand mana cu suporterii care s-au inghesuit sa-si felicite favoritele.
Pentru HC Dunarea au marcat Ada Moldovan 11, Manuela Radulescu 5, Katalin Jenofi 3, Liliana Craciun 2, Oana Ionescu 2, Cosmina Damian 2, Irina Tomuleanu 1, Mirela Chirila 1, iar de la oaspete cele mai prolifice jucatoare au fost Corina Demeterca si Roxana Mazur, ambele cu cate 5 goluri inscrise.

"Sunt inca doua puncte castigate si sunt foarte fericita"
* a spus la conferinta de presa Alexandrina Soare

La conferinta de presa antrenoarea braileana a recunoscut ca handbalistele brailene se resimt dupa seria de meciuri grele din finalul turului si inceputul returului, dar a considerat ca victoria echipei HC Dunarea este meritata.
"A fost o partida dificila, asa cum ne asteptam si s-a observat in jocul nostru ca s-a instalat o stare de oboseala, la nivelul titularelor dupa meciurile grele din ultima perioda, intalniri in care nu am avut prea multe solutii pe banca de rezerve. Sunt insa doua puncte castigate si sunt foarte fericita", a declarat Alexandrina Soare, dupa care a justificat si evolutia mai putin sigura a unguroaicei Katali Jenofi, despre care a spus ca in saptamana premergatoare acestei partide a facut un tratament cu antibiotice si din aceasta cauza randamentul ei a fost mai slab.
Cornel Badulescu a acuzat, voalat, arbitrajul: "Felicit echipa gazda pentru victoria obtinuta, dar consider ca a fost un meci mult mai echilibrat decat o arata scorul final. Noi am evoluat mult timp in inferioritate numerica in repriza a doua si fireste ca acest lucru si-a pus amprenta asupra scorului final".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii