Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie fără joc pentru CS Făurei în meciul cu Axiopolis Cernavodă

• echipa vizitatoare a avut doar 9 jucători cu vizele medicale la zi şi a refuzat să joace numai cu ei • Axiopolis pierde meciul la “masa verde”, dar va primi şi o amendă din partea FRF

 

Echipă manageriată de Bănel Nicoliţă, CS Făurei a obţinut prima victorie din acest campionat, însă nu a fost una pe teren ci la “masa verde”. Partida cu Axiopolis nu s-a disputat pentru că arbitrii au constatat că doar 9 fotbalişti ai acestei formaţii aveau vizele medicale la zi, ceilalţi având vizele expirate.

Antrenorii echipei Axiopolis au discutat cu şefii clubului, iar la recomandarea acestora echipa din Cernavodă nu a intrat în teren, riscând în felul acesta să piardă meciul cu 3-0 dar să primească şi o amendă din partea FRF.

“Noi le-am sugerat să intre totuşi în teren ca să evite amenda dar cei de la Axiopolis au preferat să nu joace. Ne-am fi dorit să câştigăm meciul pe teren, am fi făcut şi o ultimă repetiţie înaintea meciului din cupă cu Farul Constsanţa”, ne-a declarat Daniel Frăţilă, delegatul echipei CS Făurei.

 

CS Făurei ar fi început partida cu următorul unsprezece: A. Nicoliţă - Niţă, Drezaliu, B. Nicoliţă, Agache – F. Bălan, Percă, Roată - Puşcaşu, Dragomir, S. Nicoliţă.
Categorie articol: 

Comentarii