Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie cu forcepsul, în prelungiri

Deşi au întâlnit o echipă, Juventus, la care, în formula de start, s-au regăsit 6 fotbalişti cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani, brăilenii au avut o evoluţie penibilă, mai bine zis prestaţia lor, dacă o putem numi aşa, a frizat ridicolul.
Cel puţin în prima repriză, "grădiniţa" Juventusului a fost singura care a jucat, câteodată, ceea ce se cheamă fotbal în timp ce brăilenii parcă erau nişte persoane implicate pentru prima dată într-un astfel de fenomen. Jocul, lipsit de orice perspectivă, înţesat de nenumărate erori personale, într-o "buimăceală" generală, l-a făcut pe Timofte să-şi pună mâinile în cap în nenumărate rânduri.
Cu toate că nu au arătat nimic în prima repriză, gazdele puteau pleca la cabine în avantaj, dacă Boghiţoi, şi el plecat cu gândul aiurea, n-ar fi irosit cu seninătate imensa ocazie care i s-a ivit în minutul 45. Atunci Moise a şutat la poartă, mingea, deviată de un bucureştean, a ajuns la Boghiţoi însă atacantul, de la 6 metri, poziţie centrală, l-a luat la ţintă pe portarul Draghia.
Repriza a doua a fost o copie fidelă a primei părţi. Gazdele au jucat la fel de haotic, dar şansa le-a surâs din nou în minutul 75 numai că, la centrarea lui Pungă, Petrescu a avut o execuţie modestă şi mingea trimisă de el a căzut pe transversala porţii bucureştene. Henry şi Ignat au fost la fel de ridicoli în minutul 85 şi meciul curgea către un 0-0 echitabil.
Numai că zeiţa Fortuna a decis ca gazdele să câştige acest meci.
În ultimele secunde ale prelungirilor CF Brăila a beneficiat de o lovitură liberă, iar Necoară a reuşit să înscrie şi să aducă o victorie nesperată gazdelor.

CF Brăila: Gavrilaş - Gheţi, Ciortea, Ignat, Necoară - Pungă, Pânzaru, Olenic (min. 75: Balaban), Moise (min. 46: Costache) - Boghiţoi (min. 67: Henry), Petrescu.




Categorie articol: 

Comentarii