Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie cu emotii

Cu toate ca a dominat pe ansamblu jocul, CF Braila a trecut prin destule emotii pina sa-si vada visul implinit.
Fara Olenic - suspendat, Rotaru accidentat si fara inchizatorul Pascu brailenii au atacat inca din start si chiar in minutul 2 Plesa a trimis mingea putin pe linga tinta.
Prima replica a oaspetilor a venit in minutul urmator cu Nicolescu la serviciu si cu Mihai la finalizare insa atacantul bucurestean nu a reusit sa-i imprime mingii efectul dorit si Botas a scapat cu fata curata.
Cu o singura exceptie, pina la finalul primei reprize initiativa a fost de parte elevilor lui Mihai Ciobanu. Tabela se putea modifica in minutul 12 cind Bosoi a centrat perfect in careul advers, Neta a reluat, cu capul, plasat insa Ionescu a scos balonul de la radacina barei, iar Costel Rosu a sutat imprecis. Dominarea gazdelor s-a materializat insa dupa numai trei minute. Rosu a driblat doi jucatori in marginea careului advers, i-a pasat in stinga lui Neta care a sutat din alergare si mingea deviata de Tuguschi a poposit in plasa portii lui Ionescu 1-0. A urmat un sut expediat de Plesa si o interventie in doi timpi a portarului bucurestean din fata lui Pinzaru dupa care gazdele au mai inscris o data prin Rosu, dupa o diagonala a lui Plesa, care a surprins descopertta apararea adversa. Rosu i-a dedicat golul lui Dumitru Bulancea, cel care l-a descoperit si lansat in fotbalul de performanta, insa pentru ca si-a ridicat tricoul pentru a se vedea mesajul dorit, mijlocasul CF-ului, s-a ales cu un cartonas galben.
Pinzaru putea face 3-0, insa Ionescu a fost de data aceasta la post si cind toata lumea se pregatea de pauza, Mihai a reusit sa reduca din diferenta cu largul concurs al portarului Botas.

Rosu si Pinzaru au decis soarta jocului

In primul minut al reprizei a doua, Ionescu a avut doua interventii excelente la suturile lui Pinzaru si Bosoi pentru ca in minutul urmator, I. Mihai sa puna latul la centrarea lui Dinu si sa restabileasca egalitatea, 2-2.
Astfel ca, dupa ce brailenii se deprinsesera la doua goluri inca din minutul 28, ,la citeva minute de la reluare partida se relansa.
Numai ca bucuria oaspetilor a fost de scurta durata pentru ca in minutul 59 Rosu a centrat in careul advers iar Pinzaru l-a executat pe Ionescu.
Gazdele au mai irosit patru situatii de a se desprinde decisiv prin Rosu, Neta, Pinzaru si Bosoi, oaspetii la rindul lor au rata prin Mihai si Levente insa pina la urma, cei care au marcat au fost tot elevii lui Ciobanu. In penultimul minut de joc s-a derulat o faza trasa la indigo cu cea din minutul 59 si Pinzaru a stabilit scorul final al meciului, 4-2, un succes care readuce CF Braila pe podium. Brailenii se afla dupa patru runde pe locul al treilea cu 9 puncte, tot atitea cite are si satelitul rapidului, numai ca bucurestenii au un gol mai mult marcat. Cele doua formatii se vor intilni vineri, la Bucuresti.

CF Braila: Botas - Bosoi (min. 83: Mindroasa), necoara, V. Nicolae, Stanciulescu (min. 55: Moldoveanu)- Rosu, Plesa, Bogos, St. Mitrea (min. 55: Ilie) - Neta (min. 70: M. Coman), Pinzaru.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii