Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie cu emotii

Frigul patrunzator le-a indemnat la un efort sustinut pe cele doua formatii care s-au intilnit in partida de la Insuratei. Asta nu inseamna ca partida a fost una foarte bogata in faze de poarta, pentru ca au lipsit cu desavirsire oamenii responsabili de obicei cu organizarea jocului, ea fiind doar una de angajament.
AS Viitorul putea sa deschida scorul chiar in minutul 2 al primei reprize, numai ca Vioreanu a reluat cu capul ca si cind ar fi pasat propriului portar. Pacat de centrarea excelenta a lui Vicol.
Gazdele au ratat o alta sansa de a marca doua minute mai tirziu prin Dobre, dar au reusit totusi, prin acelasi jucator, sa deschida scorul in minutul 11. Clim s-a debarasat atunci de adversarul direct, a centrat la marginea careului de 16 metri, portarul a iesit inoportun si Cosmin Dobre l-a executat cu un lob perfect.
In loc sa profite de acest moment, formatia gazda a cedat deliberat mijlocul terenului si oaspetii nu s-au lasat prea mult invitati sa atace.
Stoica se remarca la un sut al lui Marin si, dupa o lovitura libera, perfect executata de Girlescu, reuseste din nou o interventie salvatoare pentru formatia gazda. Numai ca din cornerul rezultat, Girlescu a reusit sa restabileasca egalitatea. Inspirat pina in acel moment, portarul din Insuratei s-a plasat gresit si nouarul oaspetilor a trimis mingea din corner direct la vinclu.
AS Viitorul ar fi putut sa plece la cabine in avantaj daca, in locul unei pase, Bratosin ar fi sutat direct pe poarta in minutul 42.

Gazdele s-au dezlantuit abia in finalul partidei

Contrar asteptarilor, oaspetii au fost cei care au iesit mai motivati de la cabine si mai bine de zece minute au atacat in continuu, dar fara a pune in real pericol poarta gazdelor.
Viitorul a replicat in minutul 59, cind a beneficiat de o lovitura libera, insa Bogdan nu a gasit tinta desi portarul Visinescu a avut o interventie gresita.
Cinci minute mai tirziu a trecut pe linga gol si Vioreanu, dupa care a urmat iar o perioada de acalmie in care mingea a circulat mai mult la jumatatea terenului.
O actiune colectiva a gazdelor a rezolvat ecuatia cistigatoarei in minutul 78. Cel care a adus formatia din Insuratei in avantaj a fost din nou atacantul Cosmin Dobre, iar executia lui a fost una magistrala: pirueta la 16 metri, sut din intoarcere, mingea a lovit mai intii bara din stinga a portii lui Visinescu si apoi a poposit in plasa.
Oaspetii mai au o singura tresarire de orgoliu, insa portarul gazdelor se opune cu brio si scoate de la vinclu mingea sutata puternic de Mihai.
Dupa o actiune individuala a lui Vicol, incheiata cu un sut razant cu stilpul portii adverse, acelasi jucator reuseste o centrare de pe partea stinga si Clim stabileste rezultatul final, 3-1.
Dupa un sir de rezultate mai putin scontate si dorite, AS Viitorul a obtinut o victorie pretioasa de moral inaintea derby-ului cu Petrolul Ianca.
AS Viitorul: Stoica - Butiseaca, Boros (min. 79: Cheles), Lazar (min. 81: Radu), Bogdan - Stanciu, Vioreanu, Clim, Bratosin - Dobre (min.84: Dima), Vicol (min. 87: Baicu).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii