Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie cu emoții

* HC Dunărea a câștigat cu 30-24 partida cu CSU Cluj-Napoca * la pauză, clujencele au condus cu 13-11 * Udriștoiu, Kanaval și Czeczi au făcut diferența în repriza a doua * după acest succes, HC Dunărea a urcat pe locul al 6-lea în clasamentul Ligii Florilor

 

Conform așteptărilor, cu un lot valoric superior adversarei, HC Dunărea a câștigat la o diferență de șase goluri, 30-14, partida cu CSU Cluj Napoca, însă victoria s-a conturat abia în repriza a doua. A fost nevoie ca Hrubec Neven să le trezească la pauză pe elevele sale care credeau poate, că numai intrând în teren pot bifa cele 3 puncte. Muștruluite la pauză, handbalistele echipei brăilene au avut o cu totul altă abordare în partea a doua. Una în care în evidență au ieșit Udriștoiu, Kanaval și Czeczi, iar HC Dunărea s-a impus așa cum trebuia de fapt și nu cu emoții.

În prima repriză handbalistele brăilene au avut cea mai slabă prestație din acest campionat. CSU Cluj-Napoca a condus la un gol până în minutul 8, moment al partidei în care Dmitrovic a egalat la 4-4, după ce a transformat o aruncare de la 7 metri. La atacul următor, HC Dunărea a preluat conducerea, 5-4, după reușita Alinei Czeczi, însă pasa dificilă prin care trecea echipa de la Dunăre nu se încheiase. Cu Lazăr și Chintoan în rol de principale marcatoare, echipa de pe locul al 15-lea din Liga Florilor, a condus în două rânduri la patru goluri diferență, 12-8 și 13-9. La pauză, clujencele încă aveau două goluri avans, 13-11. După “dușul rece” care li s-a administrat la pauză de către antrenor, handbalistele echipei brăilene s-au trezit la realitate și din minutul 36 au dictat ritmul partidei. Așa cum era și normal, raportat la valoarea pe care lotul echipei brăilene a etalat-o în EHF European League, HC Dunărea și a câștigat partida cu echipa clasată pe locul al 15-lea, în Liga Florilor și, cu 18 puncte, a urcat pe locul al 6-lea în clasament.

După acest meci, jucătoarele echipei brăilene au intrat într-o scurtă vacanță, urmând să revină la antrenamente marți, 2 martie.

Pentru HC Dunărea au marcat: Udriștioiu 7 goluri, Kanaval 7, Czeczi 5, Dache 3, Dmitrovic 3, Tamires 2, Safta 1, Milic 1, Zamfirescu 1.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii