Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie cu emoţii pentru Cuza Sport în meciul cu CSO Voluntari

• formaţia brăileană s-a impus cu 80-76, pe sferturi 18-17, 19-17, 22-12, 21-30 • americanul Joshua Keyes a fost principalul marcator al gazdelor

 

Formaţia brăileană a reuşit duminică să o învingă, 80-76, pe CSO Voluntari, însă aşa cum o arată şi scorul, dar şi evoluţia lui în cele patru sferturi, gruparea antrenată de Cătălin Ştefănescu pare că nu mai traversează aceeaşi perioadă bună, ca la începutul sezonului.

Primul sfert a fost unul echilibrat, echipa gazdă s-a desprins la 9-2, însă oaspeţii au reuşit să se apropie la un punct, 11-10 şi tot aceeaşi diferenţă, 18-17, s-a consemnat pe tabela de marcaj la finalul primelor 10 minute ale partidei. CSO Voluntari a reuşit să treacă prima dată în avantaj, 20-18, la începutul sfertului al doilea însă brăilenii au egalat şi apoi s-au distanţat la 27-22. Cu toate că a condus şi la şapte puncte, din cauza unei evoluţii inconstante, la jumătatea partidei Cuza Sport a avut doar trei puncte avans, 37-34.

Pauza mare părea că a fost un sfetnic bun pentru trupa antrenată de Cătălin Ştefănescu şi Mircea Totolici, formaţia gazdă a intrat în teren decisă să tranşeze definitiv partida în favoarea sa şi, după o evoluţie foarte bună, s-a desprins la 19 puncte, 59-40. CSO Voluntari a avut o tresărire de orgoliu, dar cu toate acestea după al treilea sfert Cuza Sport conducea cu 59-46 şi părea că se îndreaptă spre un succes clar.

Ultimul act al meciului a început cu ratări de o parte şi de alta, perioadă urmată de un joc ceva mai consistent al formaţie vizitatoare. Dealtfel CSO Voluntari a câştigat cu 30-21, acest ultim sfert al jocului, însă la general Cuza Sport a reuşit să-şi păstreze un avantaj de patru puncte, 80-76, care să-i asigure victoria în acest meci.

Pentru Cuza Sport au marcat Joshua Keyes 31 puncte, Andrei Damian 14, Andrei Căpuşan 13, Adrian Movileanu 9, Dragoş Onea 5, Alin Andrieş 4, Florin Voiculeţ 4. Au mai jucat Radu Avramescu, Şerban Halici, Andrei Sava, Dan Feraru.
Categorie articol: 

Comentarii