Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie cu 6-1 pentru Dacia Unirea, în amicalul cu ACSC Cazasu

* la pauză scorul a fost egal, 1-1 * Sava şi Duţu au realizat câte o “dublă” în repriza a doua

 

 

 

Dacia Unirea s-a impus la scor, 6-1, în amicalul cu ACSC Cazasu, însă la pauză scorul a fost egal, 1-1. Iar prima repriză a fost una de nivelul Ligii a III-a. Echipa gazdă a trecut în avantaj în minutul 3 când, talonat de Matei, Paliu a trimis mingea în propria poartă. Din acest moment, pe lista ratărilor de la Dacia Unirea şi-au trecut numele Vâlceanu (min. 10), Raphael Stănescu (min. 12), Patrick Petre (min. 15) şi Lungu (min. 20). Cotigă putea majora avantajul gazdelor în minutul 14, dar mingea şutată de el la colţul scurt a fost trimisă în corner de Mihai. Patrick Petre a reuşit să restabilească egalitatea, 1-1, în minutul 29. Stănescu de la Dacia şi Cotigă de la ACSC Cazasu au irosit câte o şansă de a înscrie şi prima repriză s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Dacia Unirea a preluat conducerea în minutul 50, după golul marcat de Duţu, iar cinci minute mai târziu şi-a mărit avantajul, 3-1. Petre a şutat puternic din lovitură liberă, Aramă a respins mingea în faţă, iar Sava a înscris. Bachabi (min. 68) a marcat pentru 4-1, iar în minutul 71 Sava a realizat “dubla”. Duţu a înscris din penalty în minutul 77 şi a stabilit scorul final, 6-1, pentru Dacia Unirea.

Dacia Unirea: Mihai – Cocîrlă, Paliu, Apostol, Stănciulescu – V. Robu, Lungu, Ioniţă, Vâlceanu – P. Petre, R. Stănescu. În repriza a doua au mai intrat Cristian, Bădilaş, Arnaud, Moroianu, Donzelli, Sava, Duţu, Batchabi, Apostolache, Gheorghiu.

ACSC Cazasu: Baicu – Luchian, S. Ion, Urmeş, Licitonschi – Cazan, Bratosin, Cotigă, Pavelescu – Matei, Techiu. Au mai intrat Aramă, Petcu, Avramescu, Toader, Gorgovan, Tătaru, Vasiliu.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii