Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie cu 5-1, pentru CS Făurei în amicalul de la Avântul Rovine

• Bănel Nicoliţă a realizat o “dublă” • celelate reuşite ale echipei din Liga a III-a au fost semnate de Arnold, Mihai Ion şi Niţă

 

Echipa manageriată de Bănel Nicoliţă, CS Făurei, a continuat seria partidelor de verificare. Sâmbăta trecută, CS Făurei a câştigat cu 5-1 partida susţinută cu Avântul Rovine, formaţie aflată pe locul al 9-lea, în Liga a IV a judeţului Ialomiţa.

Cu toate că a avut o viroză respiratory, Bănel Nicoliţă a jucat în acest amical. Iar fostul internaţional stelist a marcat două goluri, dintre care unul din penalty, celelate reuşite ale fiind semnate de Arnold, Mihai Ion şi Gabriel Niţă.

“Un joc de verificare reuşit. Căutăm să jucăm cât mai multe partide amicale în care să testăm jucătorii aflaţi în probe. Sper ca până la reluarea campionatului să alcătuim o formaţie mult mai puternică decât cea din tur”, ne-a declarat Bănel Nicoliţă.

 

CS Făurei; Radu – Niţă, B. Nicoliţă, Agache, Mocanu – M. Ion, Paraschiv, Cercel, Passi – Arnold, Dincă. Au mai jucat Aurel Nicoliţă, Stelian Nicoliţă şi Ciobanu, precum şi alţi câţiva jucători care însă sunt în probe.

 
Categorie articol: 

Comentarii