Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie cu 4-2 pentru Voinţa Vişani, după ce a fost condusă cu 2-0 de Dacia Berteşti

• pentru a doua oară în acest campionat Dacia Unirea nu a avut asistenţă medicală la meciul de seniori • clubul de fotbal beneficiază de miliarde de lei vechi de la CJ dar nu a găsit un asistent sau un mmedic la partida cu Victoria Traian • Cristian Muşat de la Voinţa Vişani a realizat un hat trick şi a fost golgeterul rundei

 

În etapa a 14-a a Ligii a IV-a, echipele cu tradiţie din acest eşalon fotbalistic s-au  s-au impus conform aşteptărilor. Dar s-a mai petrecut un episod care nu are legătură cu spiritul de fair play în care ar trebui să se dispute partidele din acest eşalon fotbalistic. Unde de fapt fotbalul se joacă de plăcere. Este pentru a doua oară în acest campionat în care Dacia Unirea are asistenţă medicală la meciul de juniori, iar la cel de seniori nu are, sau nu vrea să aibă ca să nu primească multe goluri. Un club ca Dacia Unirea care în această perioadă este sprijinit financiar cu miliarde de lei vechi de Consiliul Judeţean nu a reuşit să găsească o persoană care să asigure asistenţa medicală. Şi, pentru că nu a avut medic sau asistent la joc, Dacia Unirea a pierdut cu 3-0, partida de la seniori cu Victoria Traian. La fel de neînţeleasă a fost şi decizia celor de la Dinamic Unirea care, în urmă cu două etape, nu s-a prezentat cu echipa de juniori şi cu cea de seniori la Sportul Chiscani. Curios este faptul că au fost jucători care au sunat la redacţie şi au spus că voiau să vină la meci.

Revenind la etapa a 14-a, meciurile interesante s-au disputat la Vişani şi la Cazasu, unde s-au întâlnit Viitorul Şuţeşti şi Viitorul Însurăţei. Voinţa Vişani a fost condusă cu 2-0 în debutul partidei cu Dacia Berteşti, dar până la pauză Bogoş a redus din diferenţă. În repriza a doua, Cristian Muşat a realizat un hat trick, iar Voinţa Vişani s-a impus cu 4-2.

Echipa învingătoare a evoluat în următoarea formulă: Toader - E. Ion, Cojocaru, Cazacu, Bulancea (Perianu) - Bogoş (Cloşcă), Nazâru, Pîslaru, Leaua (Fodulu) - Muşat, Pungă.

Viitorul Însurăţei s-a impus cu 2-1 în partida cu Viitorul Şuţeşti însă golul victoriei a venit abia în minutul 88. Mogoş a marcat pentru oaspeţi dar la pauză scorul a fost egal, după ce Custură a transformat o lovitură de la 11 metri. Partida a fost echilibrată în repriza a doua şi se îndrepta spre un rezultat de egalitate însă Mogoş a reuşit “dubla”, iar Viitorul Însurăţei şi-a trecut în cont toate punctele puse în joc.

Viitorul Însurăţei: Cristea - Priceputu, V. Ion, Vlăsceanu, Răduţoi (M. Stan) - Marius Moldoveanu, Dolea, Tănase, I. Roşu - V. Gheorghe, Mogoş.

Cu toate că scorul nu reflectă acest lucru, Sportul Chiscani a câştigat fără drept de apel, 2-0, partida de la ACSC Cazasu, golurile fiind marcate de Pârlog şi Iordache. Sportul a irosit cel puţin alte şase mari ocazii de gol, în faţa unei formaţii de la care doar veteranul Ionel Bratosin a ieşit în evidenţă.

Sportul Chiscani: Constandache - Iordache (Purice), Dobrin, Sima, Pîrlog - Techiu (Chiriac), Giol (Anghel), Pârliţeanu, Pană - Crăciun, Simion (Bolozan).

Podiumul după 13 etape se prezintă astfel: 1 Victoria Traian 34 puncte (golaveraj: 70-8), 2 Sportul Chiscani 34 puncte (58-3), 3 Viitorul Însurăţei 27 puncte.

Rezultatele înregistrate în etapa a 13-a:

Voinţa Vişani - Dacia Berteşti 4-2

ACSC Cazasu - Sportul Chiscani 0-2

Dinamic Unirea - Pandurii Tudor Vladimirescu 2-4

Dacia Unirea Brăila - Victoria Traian 0-3

Viitorul Şuţeşti - Viitorul Însurăţei 1-2
Categorie articol: 

Comentarii