Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie cu 4-1 pentru Dacia Unirea în amicalul cu CSM Galați

* Raphael Stănescu, Alex Apostol, Robert Vîlceanu și Narcis Ioniță au marcat pentru echipa brăileană

 

Dacia Unirea a câștigat cu 4-1 amicalul susținut în deplasare la CSM Galați, după ce la pauză a condus cu 3-1. Formația pregătită de Florentin Petre și Marian Samuilă a controlat jocul în prima repriză și a înscris de trei ori prin Raphael Stănescu (min. 15), Alex Apostol (min. 22) și Robert Vîlceanu (min. 35). Vîlceanu, Stănescu și Batchabi au irosit alte trei șanse de a înscrie pentru formația brăileană. Narcis Ioniță a înscris în repriza a doua și a stabilit rezultatul final, 4-1, pentru Dacia Unirea. Duțu și Patrick Petre au ratat alte două șanse de a marca pentru formația brăileană.

“După o săptămână de lucru cu mingea, s-a văzut o cu totul altă abordare a meciului din partea noastră. Am avut siguranță în apărare și eficacitate în faza de atac, cel puțin în primele 30 de minute, am jucat așa cum ne doream”, ne-a declarat Marian Samuilă

Dacia Unirea prima repriză: Andrei – Paliu, Arnaud, Stănciulescu, Păvălache – Cocîrlă, Lungu, Apostol, Vîlceanu – R. Stănescu, Batchabi.

Dacia Unirea repriza a doua: Mihai – Donzelli, Arnaud, Moroianu, Bădilaș - Sava, Apostolache, Ioniță, P. Petre – Duțu, Batchabi (min. 60: Gheorghiu).

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii