Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie cu 4-0 pentru Dacia Unirea, în amicalul cu Foresta Suceava

* Rafael Stănescu, Marius Cocîrlă, Narcis Ioniță și Ștefăniță Sava au marcat golurile echipei brăilene

 

Dacia Unirea a câștigat cu 4-0 amicalul susținut sâmbăta trecută, la Odobești, cu Foresta Suceava, formație care se află pe locul al doilea în Seria I a Ligii a III-a. Echipa brăileană a condus cu 1-0 la pauză după golul marcat de Raphael Stănescu. Cocârlă a recuperat mingea la mijlocul terenului, i-a pasat lui Stănescu, iar acesta a trimis-o sub transversală. Dacia Unirea a mai avut câteva ocazii de a înscrie prin Patrick Petre, Vâlceanu și Stănescu. În minutul 55, echipa brăileană

și-a dublat avantajul. Cocîrlă a interceptat mingea în careul advers și a șutat la colțul scurt, iar Dacia Unirea conducea cu 2-0. Narcis Ioniță a marcat pentru 3-0 în minutul 64, după o pasă primită de la Batchabi. După o centrarea a lui Ioniță și o deviere a lui Batchabi, Ștefăniță Sava a stabilit scorul final, 4-0, pentru echipa brăileană. În repriza a doua Patrick Petre a rămas singur cu portarul Forestei dar a încercat o scăriță iar acesta a prins mingea. Vîlceanu a avut și el o șansă de a marca, tot în situație de unu la unu cu portarul advers, dar a trimis mingea peste transversală.

“Un meci bun, cu multe momente în care s-a jucat ca în partidele oficiale. Am avut ritm, ocazii, pentru acest moment al pregătirilor sunt mulțumit de prestația jucătorilor”, a spus Florentin Petre.

Dacia Unirea nu mai joacă amicalul pe care îl avea programat cu Metalul Buzău iar în această săptămână va căuta să găsească o altă parteneră pentru un test de verificare.

Dacia Unirea: Andrei (min. 60: Mihai) – Paliu (min. 77: Bădilaș), Arnaud (min. 57: Ioniță), Stănciulescu, Păvălache (min. 77: Moroianu) – Cocîrlă, Apostol (min. 77:  Donzelli), Lungu, Vîlceanu (min. 55: Batchabi) – R. Stănescu (min. 65: Duțu), P. Petre (min. 68: Sava).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii