Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie cu 1-0 pentru Dacia Unirea în primul amical al verii

• formaţia pregătită de Florentin Petre a câştigat testul de verificare cu Viitorul Şuţeşti

 

Sâmbăta trecută, Dacia Unirea a câştigat cu 1-0 amicalul cu Viitorul Şuţeşti, formaţie care s-a clasat pe locul al 5-lea în turneul play-off al campionatului trecut. O partidă de angajament, dar fără multe ocazii clare de gol.

Echipa pregătită de Florentin Petre, într-o formulă cu mulţi juniori din propria pepinieră, a controlat prima repriză dar a înscris o singură dată, în minutul 25, prin Alexandru Duţu, după o centrare a lui Valentin Robu.

Formaţia din Liga a IV-a a dictat ritmul jocului, Viitorul Şuţeşti având o pesesie bună a mingei în repriza a doua însă toate acţiunile sale au fost anihilate de apărătorii Daciei Unirea.

Echipa pregătită de Florentin Petre putea să mai înscrie de câteva ori pe contraatac, cele mai mari şanse de gol fiind irosite de Nadoleanu şi Bălănică.

Pe 27 iulie, Dacia Unirea va disputa o nouă partidă de verificare, de data aceasta în deplasare la Pandurii Tudor Vladimirescu.

Dacia Unirea:Tudor (min. 46: Chirilă) – Dobre, Sloată, Moroianu, G. Ion (min. 85: N. Tudor) – V. Robu, Popescu, Băcanu (min. 72: Nadoleanu), Sava (min. 70: S. Robu) – Cristea (min. 80: B. Graur), Duţu (min. 78: Bălănică).
Categorie articol: 

Comentarii