Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie braileana la scor

Partida de la Braila a inceput cu o intirziere de 25 de minute deoarece oaspetii au sosit mai tirziu pe Municipal din cauza unor restrictii de viteza de pe traseu. Jucatorii din Pascani au venit insa deja echipati si dupa obisnuitele minute de incalzire a inceput meciul, nu inainte insa de a se citi anuntul din partea federatiei, cu prilejul Zilei mondiale Fair Play.
Prima repriza a fost destul de animata, dar saraca in realizari. Neta a incercat sa-l surprinda pe portarul Turnea chiar in debutul partidei, dar prima faza de poarta mai periculoasa s-a derulat abia in minutul 14 cind, dupa o centrare a lui Bosoi, Mindroasa a sesizat iesirea gresita a portarului advers si a trimis de putin pe linga tinta. Mindroasa a mai sutat o data imprecis, in minutul 29, dar tot el a reusit sa deschida scorul trei minute mai tirziu dupa o pasa ideala de la Bosoi.
Bucuria gazdelor a fost insa de scurta durata deoarece in minutul 36 Buzincu l-a vazut iesit pe Botas la marginea careului mic si a trimis un lob perfect de la peste 30 de metri restabilind astfel egalitatea, dar si scorul primei reprize.

Dominarea gazdelor s-a concretizat in trei rinduri

Cu toate ca nu prea este agreat in diverse medii, Vasile Darie a demonstrat ca este un bun psiholog, iar acest lucru s-a reflectat in jocul gazdelor in cea de a doua repriza.
Cu toate ca oaspetii au fost cei care au periclitat primii poarta in partea secunda a jocului, sut Caliniuc (min. 53), parada Botas, brailenii au fost cei care au dominat tactic si teritorial, iar tabela s-a modificat foarte repede in favoarea lor. In minutul 64 Pascu a vrut sa-i arate echipei din Pascani ca stie la fel de bine sa suteze de la distanta, si a marcat un gol foarte spectaculos, desi a sutat de la 35 de metri.
Zece minute mai tirziu, Neta a trecut de adversarul sau direct, a trimis o centrare peste toata defensiva oaspetilor si Bosoi, de la 4-5 metri a indeplinit o simpla formalitate, min.74: 3-1.
Citeva minute mai tirziu Neta a reusit sa dribleze doi aparatori adversi, a ramas singur cu portarul insa de data aceasta Turnea a avut o interventie sigura, mingea a ajuns insa la Mindroasa care, prins pe picior gresit, a sutat peste transversala.
In minutele de prelungire CF-ul a beneficiat de o lovitura libera, Pascu a centrat cu precizie si Bosoi si-a trecut in cont dubla.
Dupa acest succes CF Braila a urcat pe locul al 15-lea, iar in runda urmatoare are sanse mari sa mai urce in clasament deoarece va evalua tot pe stadionul Municipal.

CF Braila: Botas - Bosoi, Zagan, Calin, Stanciulescu (min. 87: Bratu) - Pascu, Necoara, Neta, Rotaru - Mindroasa, Lupu (min. 80: Coman).
Categorie articol: 

Comentarii