Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie adusă de atacanţii Panait şi Bucă

Prima repriză a partidei de pe Municipal dintre CF Brăila şi Oţelul II Galaţi a fost una de angajament, ambele grupări au făcut risipă de energie, însă situaţiile de poartă, cu adevărat periculoase, au fost rare.
Brăilenii au avut două încercări timide prin Stăncioiu (min. 3) şi Ndigwe (min. 12) de a-i încerca vigilenţa lui Pascal însă prima ocazie clară, care de altfel a fost şi materializată s-a derulat abia în minutul 20, când Bosoi a centrat în faţa porţii, iar Panait a deviat mingea în plasa porţii gălăţene.
Jocul a fost confuz apoi, cu multe greşeli de o parte şi de alta însă cu un minut înainte de finalul primului act, după o acţiune personală în care a driblat trei apărători adverşi, Panait a şutat plasat, în dreapta lui Pascal şi a stabilit scorul primelor 45 de minute, 2-0 pentru CF Brăila.

O gafă a lui Mitrea şi două reuşite spectaculoase ale lui Nelu Bucă

Ca o regulă în acest tur de campionat, CF Brăila şi-a creat multe ocazii în repriza secundă, însă golurile au venit în urma unor realizări personale ale atacantului Nelu Bucă.
Gazdele au trecut pe lângă majorarea scorului la două minute de la reluare, numai că mingea şutată destul de slab de Viorel Nicolae a fost scoasă de la rădăcina barei de portarul Oţelului. A urmat un şut al lui Panait la colţul lung, însă mingea a trecut pe lângă poartă şi în loc de 4-0, în minutul 53 scorul a devenit 2-1, în urma unei gafe de proporţii ale lui Mitrea, care nu a anticipat traiectoria mingei centrate din lovitură liberă de Iorga.
CF Brăila şi-a reluat atacurile asupra careului advers, însă Badea (min. 57) şi Panait (min. 580 au abuzat de un dribling în plus şi au fost blocaţi, in extremis, de apărătorii gălăţeni.
Sarabanda ratărilor a continuat cu un şut înşelător al lui Badea, dar Pascal a reţinut mingea în doi timpi, după care a urmat un gol marca Nelu Bucă. Atacantul brăilean a câştigat duelul unu la unu cu Marius Andrei şi l-a executat pe portarul oaspeţilor în minutul 62, ducând scorul la 3-1. Tot Bucă iniţiat şi a finalizat 12 minute mai târziu o acţiune rapidă brăileană, în care mingea a circulat ca la biliard, între el, Bosoi şi Badea şi astfel brăilenii s-au impus la scor în faţa satelitului Oţelului Galaţi şi cu moralul ridicat aşteaptă derby-ul de vineri cu lidera Petrotub Roman.

CF Brăila: Mitrea - Bosoi, Olenic, V. Nicolae, Necoară - Drăguş, Stăncioiu (min. 81: Pascu), Ndigwe (min. 65: Pânzaru) - Iosofache (min. 46: V. Gheorghe), Panait (min. 59: Bucă), Badea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii