Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie în ultimul amical de pe teren propriu

CF Brăila a câştigat cu 3-1 ultimul amical susţinut pe teren propriu înainte de startul campionatului. A fost o partidă utilă pentru elevii lui Alin Pânzaru în condiţiile în care Delta Dobrogea Tulcea a jucat la nivelul unei partide oficilale. Gazdele au început bine partida şi în minutul 3 au trecut în avantaj, Dima a centrat din corner, pe colţul lung, iar Ivan de la 6 metri, a trimis mingea, cu capul, în plasa porţii apărate de Olaru. Tulcenii au replicat câteva minute mai târziu dar mingea şutată de Filip a trecut pe lângă ţintă. CF Brăila a fost foarte apoape de majorarea scorului în minutul 10, când Petean a şutat de la marginea careului mare, însă Olaru a scos mingea de la rădăcina barei. La a doua fază periculoasă în careul brăilean Delta Tulcea a restabilit egalitatea, Filip (min. 17) a şutat de la 14 metri, Mitrea a respins mingea în faţă, Avram a şutat din nou dar cu un reflex bun portarul brăilean a respins mingea cu piciorul, însă pe fază, Chelaru a marcat pentru 1-1.
Dima (min. 20) a şutat plasat dar Olaru a respins mingea în corner, însă 14 minute mai târziu portarul tulcenilor nu a mai avut replică la şutul din lovitură liberă al lui Frunză şi gazdele au trecut în avantaj.

Ghanezul Agbleta a marcat primul gol pentru CF Brăila

Începutul reprizei a doua a aparţinut oaspeţilor. La două minute de la reluare Negruţ a fost la un pas de a restabili egalitatea, iar după alte câteva minute Butoi a trimis un lob de la 40 de metri dar Comănescu a reuşit să scoată mingea de la rădăcina barei.
Treptat, CF Brăila a trecut la cârma partidei şi în minutul 64 şi-a mărit avantajul. După o acţiune personală, Gicu Iordache a şutat din interiorul careului, Olteanu a respins în faţă iar Agbleta a îndeplinit o simplă formalitate pentru 3-1. Putea fi 4-1 dacă Olteanu nu scotea de la vinclu mingea şutată de Spătaru, dar şi 3-2 dacă Leu (min. 81) nu ar fi avut o intervenţie salvatoare la acţiunea lui Butoi.
După un meci bun făcut de ambele combatante, CF Brăila s-a impus meritat în faţa tulcenilor. Sâmbătă formaţia brăileană va juca la Unirea Slobozia, acesta fiind ultimul test de verificare al elevilor lui Pânzaru în vederea primei partide oficiale programate pe 30 august.

CF Brăila: Mitrea (min. 46 Comănescu; min. 75: Leu) - Dima (min. 37: Iordache), Ivan, Ghiocel, Stănciulescu - Petean, Olenic (min. 57: Spiridon), Frunză (min. 46: S. Nicoliţă), Ndigwe (min. 68: M. Gheorghe) - Onofraş (min. 57: Spătaru), Agbleta (min. 68: Radu).

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii