Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie în meciul de debut la Campionatul European de handbal pentru junioare

Joi, în prima zi a Campionatului European de handbal pentru junioare, care se desfăşoară în Cehia, naţionala României a învins-o la limită pe cea a Portugaliei, după o partidă de infarct.
Tricolorele au controlat meciul şi au condus la şase goluri, 13-7 în prima repriză şi la trei, 27-24 în partea a doua a întâlnirii.
Din minutul 45, pentru că s-au jucat cu ocaziile, româncele au trecut prin mari emoţii, însă într-un final dramatic s-au impus la un gol diferenţă, 30-29.
Titulară în acest meci a fost şi handbalista formată la Brăila de profesorul Cristian Preda, Gabriela Perianu, care a înscris de 5 ori în poarta Portugaliei, ea fiind a doua marcatoare a ţării noastre în acest joc.
Aseară, de la ora 20.00, România a întâlnit Cehia, iar duminică, de la ora 18.00, în ultimul meci din grupă elevele antrenorului Popa Seviştean joacă în compania Danemarcei.
Tot joi, Danemarca a trecut lejer de Cehia, 33-26.
Cu încă un succes româncele se califică în faza a doua a competiţiei unde mai au şanse de a ajunge şi naţionalele Rusiei şi Suediei, ambele învingătoare în prima zi a competiţiei în faţa echipelor similare ale Germaniei şi Austriei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii