Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victoria Traian s-a impus la scor in deplasare si ramine lidera pina la primavara

In week-endul trecut s-a desfasurat cea de a doua etapa a returului Ligii a IV-a la fotbal, ultima din acest sezon pentru competitoarele brailene. Rezultatele inregistrate au fost unele normale si, in concordanta cu aspiratiile echipelor in acest campionat, formatiile angrenate in lupta pentru promovare au obtinut victoriile scontate, iar celelalte au cautat sa acumuleze cit mai multe puncte pentru a ocupa locuri onorabile.
Echipa pregatita de Emil Cataros, Victoria Traian, s-a impus cu 4-0 in deplasarea de la Comagrim Dudesti si se mentine pe primul loc al clasamentului pina la primavara, cind se va relua returul. Dorian Nistor si-a facut si de aceasta data datoria marcind de doua ori in primele 27 de minute, celelalte goluri ale invingatorilor fiind marcate de Tudorel Gheorghe (min. 45) si Juganaru (min. 90).
Fosta lidera, Eldomir Viziru, a marcat cite un gol pe repriza prin Anghelina (min. 30) respectiv Nicoara (min. 60) in derby-ul de pe teren propriu cu FC Urleasca, si ramine in plasa Victoriei Traian de care o desparte doar un punct.
SC Adevarat a condus cu 2-1 la pauza pe CS Faurei, dar in final a pierdut cu 2-3 intilnirea cu echipa lui Iacob Carst.
Tandalache a marcat pentru oaspeti in minutul 8, insa elevii lui Marcel Adascalului au intors rezultatul pina la pauza. Iulian Ilie a restabilit egalitatea in minutul 27, iar Nicusor Matei a marcat pentru 2-1 patru minute mai tirziu. Tandalache a mai inscris insa inca o data in minutul 58, iar colegul lui din linia mediana, Giorgian Moise, a stabilit scorul final inca din minutul 76, consfintind totodata victoria oaspetilor.
Victoria Cazasu a intrerupt seria partidelor mai putin reusite invingind cu 2-0 pe propriul teren pe Vointa Gaiseanca, golurile invingatorilor fiind marcate in repriza a doua de Ionut Matei si Lucian Balcan.
CSO Ianca a invins la scor, 4-0, pe Vointa Visani, dupa ce, la pauza, a avut un avantaj minim, iar la Ciresu, Avintul a trecut cu 4-1 de Victoria Dedulesti.
Cu 36 de puncte, Victoria Traian este lidera campionatului pina la primavara, urmatoarele doua pozitii pe podium fiind detinute de Eldomir Viziru 35 puncte si CSO Ianca 27 puncte.

Rezultatele inregistrate in etapa a 15-a:
SC Adevarat - CS Faurei 2-3
CSO Ianca - Vointa Visani 4-0
Victoria Cazasu - Vointa Gaiseanca 2-0
Comagrim Dudesti - Victoria Traian 0-4
Eldomir Viziru - FC Urleasca 2-0
Avintul Ciresu - Victoria Dedulesti 4-1

Rezultatele inregistrate in etapa a 13-a a Campionatului Judetean de fotbal:

Seria I
Dacia Bertesti - Steaua Braila 0-3
Rompas Vadeni - Unirea Maxineni 8-0
Stanriz Stancuta - Romgal Romanu 8-1
Spicul Rimnicelu - Pandurii Tudor Vladimirescu 3-2
Recolta Tufesti - Unirea Tricolor Scortaru Vechi 5-2
Infratirea Gemenele - Dunarea Tichilesti 5-4
Soimii Unirea - Avintul Chiscani 1-4

Seria a II-a
Recolta Ciocile - Vointa Baraganu 1-2
AS Bordei Verde - AS Jirlau 2-2
Steaua Perisoru - Vointa Faurei Sat 2-2
Vointa Plopu - Unirea Gradistea 3-1
Vointa Sutesti - Viitorul Galbenu 5-2
Spicul Zavoaia - Petrolul Ulmu 9-1
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii