Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victoria Traian a realizat scorul etapei, 6-0, cu satelitul Daciei Unirea

• echipa din Traian este lider după primele două etape • maximum de puncte mai au Pandurii Tudor Vladimirescu, Sportul Chiscani şi Viitorul Însurăţei

 

În etapa a 2-a a Ligii a IV-a, Viitorul Însurăţei a câştigat cu 2-1 partida cu Viitorul Şuţeşti, una dintre cele două favorite la câştigarea actualei ediţii de campionat.

Prima repriză a fost echilibrată, ambele formaţii şi-au creat situaţii de a înscrie însă cea mai mare ocazie a aparţinut oaspeţilor. Viitorul Şuţeşti putea deschide scorul dar Silviu Crăciun a trimis mingea în bară. La câteva minute de la reluare, portarul Sârbu a faultat în suprafaţa de pedeapsă. Penalty-ul a fost transformat de Valentin Ion şi formaţia din Însurăţei conducea cu 1-0. Echipa gazdă, în formula D. Tudor - V. Ion, M. Ion, Stan, Mucea - Marian Moldoveanu, Baicu, Dolea, Başno - Mogoş, I. Roşu a continuat să atace şi, în minutul 58, s-a desprins la 2-0, graţie reuşitei lui Dolea. Ciocan a redus din diferenţă, iar Viitorul Însurăţei s-a impus cu 2-1 şi a bifat cel de-al doilea succes stagional.

Principala candidată la titlul de campioană judeţeană în acest sezon, Victoria Traian, a realizat scorul etapei, 6-0, în partida cu Dacia Unirea 2, asta în condiţiile în care, la satelitul Daciei, au evoluat mai mulţi jucători care, cu o zi înainte, au fost titulari la formaţia de seniori din Liga a III-a, în frunte cu portarul Tudor. Golurile echipei din Traian au fost marcate de Costel Roşu, Şerbănescu, Dumitrana, Matei 2, Zaharia.

Antrenorul Puiu Antohi a început meciul în formula: Tunea - Orăşanu, Gheţu, Zăgan, Dumitrana - Moldoveanu, P. Ioan, C. Roşu, Chivu - Şerbănescu, Matei. Au mai evoluat Zaharia, Păduraru, Nejneru.

În afară de Viitorul Însurăţei şi Victoria Traian şi Pandurii Tudor Vladimirescu a obţinut a doua victorie consecutivă din acest campionat. Echipa pregătită de Dumitru Buzea, în care, în echipa de start, au fost 8 jucători sub 20 de ani, a câştigat cu 5-1 partida cu nou promovata Dinamic Unirea. Golurile echipei învingătoare au fost marcate de Fătu 2, Doraşcu, Bălănică şi E. Stan.

Pandurii Tudor Vladimirescu: Aramă - Apostol, Dogărescu, Barbu, E. Stan - Fătu, Petcu, S. Robu, Bunea - Goleanu, Doraşcu. Au mai evoluat Tănase, Cristea, Bălănică.

Tot două victorii are, după primele două runde şi Sportul Chiscani. Formaţia pregătită de Georgel Pascu a câştigat cu 1-0 meciul de pe teren propriu cu ACSC Cazasu, unicul gol al partidei fiind marcat de Marian Iordache (min. 88) după o fază la care au mai participat Simion şi Bolozan. Meciul a avut două reprize distincte, prima a fost controlată de echipa gazdă cea de a doua de ACSC Cazasu. Formaţia din Cazasu a avut o uriaşă şansă de a marca la 0-0, dar mingea şutată de Pavelescu a fost scoasă de pe linia porţii de un coechipier, Neguţu Cazan.

După două etape patru echipe au maximum de puncte: 1 Victoria Traian 6 puncte (golaveraj: 10-2), 2 pandurii Tudor Vladimirescu 6 (8-3), 3 Sportul Chiscani 6 (5-0), 4 Viitorul Însurăţei 6 (6-3).

 

Rezultatele înregistrate în etapa a 2-a:

Viitorul Însurăţei - Viitorul Şuţeşti 2-1

Sportul Chiscani - ACSC Cazasu 1-0

Dacia Berteşti - Voinţa Vişani 0-4

Victoria Traian - Dacia Unirea 2 Brăila 6-0

Pandurii Tudor Vladimirescu - Dinamic Unirea 5-1
Categorie articol: 

Comentarii