Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victoria Traian a pierdut cu 7-1 la FCSB 2

• golul de onoare al formaţiei vizitatoare a fost marcat de Alin Martinescu

 

Victoria Traian a evoluat destul de modest pe terenul echipei FCSB 2 şi a pierdut cu 7-1, însă rezultatul putea fi unul mult mai sever.

Cană a deschis scorul în minutul 2, iar la faza imediat următoare Dumitru a dublat avantajul gazdelor. În minutul 17 Horşia a dus scorul la 3-0 pentru FCSB 2. Prima şansă de gol a formaţiei vizitatoare s-a derulat în minutul 19, când Costel Roşu i-a pasat lui Mocanu, acesta a şutat la colţul scurt, însă portarul bucureştenilor a prins mingea în doi timpi. Victoria Traian a trecut din nou pe lângă gol, în minutul 22, când mingea a circulat pe traseul Paul Ioan, Roşu, Mocanu, acesta din urmă a intrat în careu şi, singur cu portarul, Lupescu a şutat pe lângă ţintă. Până la pauză echipa gazdă a mai înscris de două ori prin Mitrov (min. 27) şi Dumitru, astfel că după primele 45 de minute FCSB 2 conducea cu 5-0.

Formaţia bucureşteană a mai înscris de două ori şi în poarta apărată în repriza a doua de Constantinescu prin Ciubotaru (min. 59) şi Mitrov (88).

Golul de onoare pentru Victoria Traian a fost marcat de Alin Martinescu în minutul 66.

Formaţia din Traian a fost învinsă cu 7-1 şi rămâne pe ultimul loc în Seria a II-a a Ligii a III-a.

 

Victoria Traian: Tunea (min. 46: Constantinescu) – Enache (min. 55: Martinescu), Boitaş, Tureac (min. 46: N. Bălan), Bordei – Mocanu, Roşu, P. Ioan (min. 66: Pavel), Cireaşă - Moroşanu, Toma.
Categorie articol: 

Comentarii