Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victoria Traian a pierdut cu 1-0 partida cu AFC Urleasca

• iar Viitorul Ianca, deşi a stat, este deja campioană judeţeană • victorie spectaculoasă obţinută de Pandurii Tudor Vladimirescu în meciul cu ACSC Cazasu

 

În prima etapă a returului turneului play-off al Ligii a IV la fotbal, revelaţia acestei părţi a campionatului, FC Urleasca, a câştigat cu 1-0 derby-ul cu Victoria Traian, după un meci spectaculos, cu multe ocazii de o parte şi de alta. Asta în ciuda faptului că scorul nu reflectă acest lucru. Unicul gol al partidei a fost marcat de fundaşul stânga, Adrian Coman, după o acţiune colectivă foarte frumoasă creată de cei de la Urleasca. În urma acestui succes, formaţia manageriată de Adrian Spătaru a urcat pe locul al patrulea în clasament fiind acum la doar 2 puncte de podium, locul al treilea fiind deţinut în acest moment de Voinţa Vişani, formaţie care în această rundă a dispus cu 2-1 de Viitorul Şuţeşti.

Un meci echilibrat, spectaculos şi cu multe goluri s-a desfăşurat în turneul play-out la Tudor Vladimirescu. Formaţia gazdă a condus cu 3-1 a pauză, însă în minutul 56 Graur a adus-o pe ACSC Cazasu la doar un gol distanţă de adversara sa. Cu zece minute înainte de finalul partidei cei din Cazasu au scăpat pe contraatac însă, cu preţul unui fault, în calitate de ultim apărător, Florin Giurgiu a oprit acţiunea oaspeţilor care se putea solda cu golul egalizator. Giurgiu a fost eliminat, dar cu toate acestea, în inferioritate numerică, Pandurii Tudor Vladimirescu s-a distanţat din nou la două goluri, 4-2, în minutul 87 după reuşita lui Goleanu. ACSC Cazasu a mai înscris o dată în prelungiri, prin Techiu (min. 94) dar formaţia gazdă s-a impus cu 4-3.

În celălalt meci din play-out, Viitorul Însurăţei a câştigat cu 4-0 partida cu Dunărea Tichileşti, toate golurile fiind marcate de Valentin Mogoş.

Clasamentul în play-off: 1 Viitorul Ianca 32 puncte, 2 Victoria Traia 26 puncte,

3 Voinţa Vişani 21 puncte, 4 AFC Urleasca 19 puncte, 5 Viitorul Suţeşti 17 puncte.

Clasamentul în play-out: 1 Viitorul Însurăţei 20 puncte, 2 ACSC Cazasu 16 puncte, 3 Pandurii Tudor Vladimirescu 12 puncte, 4 Dunărea Tichileşti 6 puncte.

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a 6-a a turneului play-off:

AFC Urleasca – Victoria Traian 1-0 (1-0)

Adrian Coman (min. 25)

Voința Vişani – Viitorul Şuţeşti 2-1 (2-1)

Pungă (min.14, 25) / Crangă (min. 44)

Viitorul Ianca a stat.

Rezultatele şi marcatorii etapei a 6-a a turneului play-out:

Viitorul Însurăţei – Dunărea Tichileşti 4-0 (2-0)

Valentin Mogoş (min. 15, 27, 60, 63)

Pandurii Tudor Vladimirescu – ACSC Cazasu 4-3 (3-1)

Fătu (min. 6), Tănase (min. 28), Stan (min. 36), Goleanu (min. 87) / Toader (min. 39), Graur (min. 56), Techiu (94).
Categorie articol: 

Comentarii