Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victoria Traian - Fortino Ianca - derby-ul primei etape a Ligii a IV-a

Sâmbătă, 20 august, începe şi Liga a IV-a la fotbal, un campionat organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Brăila, la startul căruia, pentru ediţia 2011-2012 s-au aliniat 14 formaţii.
Sorţii au decis ca încă din prima rundă să se dispute şi un derby, Victoria Traian - Fortino Ianca, un meci de 6 puncte pentru fiecare dintre cele două combatante, ambele având ca obiectiv câştigarea competiţiei.
Va fi o reeditare a finalei etapei judeţene a Cupei României. Atunci partida a avut loc la Ianca şi câştig de cauză a avut Fortino, în campionat, însă, în sezonul trecut echipa din Traian şi-a tăiat partea leului.
Etapa inaugurală programează şi alte partide interesante, la Gropeni, Deduleşti şi Cazasu, meciuri în care sunt angrenate atât echipe care doresc să promoveze cât şi unele formaţii care au ca obiectiv doar menţinerea în acest eşalon, dispute la finalul cărora orice rezultat este posibil.
Nou promovata Siretul Vădeni primeşte pe teren propriu vizita uneia dintre formaţiile puternice ale campionatului, CS Făurei în timp ce Voinţa Şuţeşti, de pe aceeaşi poziţie, va juca în propriul fieff în compania unei echipe accesibile, Voinţa Găiseanca.

Programul primei etape:
Victoria Deduleşti - Voinţa Vişani
Victoria Cazasu - FC Tufeşti
Dunărea Gropeni - ACS Sportul Chiscani
Voinţa Şuţeşti - Voinţa Găiseanca
Victoria Traian - Fortino Ianca
Siretul Vădeni - CS Făurei
Avântul Mircea Vodă - Viitorul Galbenu
Categorie articol: 

Comentarii