Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victoria Traian - Delta Dobrogea Tulcea, 2-0 (0-0)

• Costel Roşu şi Paul Ioan au semnat golurile primului succes în Liga a III-a al echipei din Traian

 

Victoria Traian a trebuit să aştepte 20 de etape ca să-şi treacă în cont primul succes în Liga a III-a. Cu 16 jucători noi în lot, printre care şi doi foşti titulari ai Daciei Unirea, Costel Roşu şi Paul Ioan, cei care dealtfel au şi înscris, formaţia din Traian a bifat prima victorie din acest campionat, 2-0, cu Delta Dobrogea Tulcea.

Meciul a fost la discreţia echipei gazdă care a irosit trei mari ocazii de gol în prima repriză prin Roşu şi Moroşani de două ori, însă până la pauză tabela nu s-a modificat.

În repriza a doua atacurile gazdelor asupra careului advers au continuat şi, în minutul 54, Costel Roşu a şutat de la 25 de metri în plasa porţii oaspeţilor şi a deschis calea echipei sale spre prima victorie. Tulcenii au beneficiat de o lovitură liberă din marginea careului gazdelor dar Tunea a înlăturat cu siguranţă pericolul. În minutul 74, Paul Ioan a marcat cu un şut din interiorul careului şi a stabilit scorul final al partidei, 2-0, pentru Victoria Traian.

Pe lista ratărilor în această repriză şi-au mai trecut numele Moroşanu, Roşu şi Cristof.

Victoria Traian: Tunea – Toma, V. Popa, Baciu, Cireaşă – Mocanu, Roşu, P. Ioan, Bordei – Enache, Moroşanu. La gazde au mai evoluat Cristof, Pavel şi Bogoş.
Categorie articol: 

Comentarii