Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victoria Traian a cistigat derby-ul cu Victoria Cazasu

Cu toate ca nu l-a avut in teren pe Bandarica, Victoria Traian a reusit sa cistige in fata singurei formatii neinvinse dupa primele cinci runde, Victoria Cazasu. Oaspetii au deschis scorul si au mai ratat alte citeva ocazii, dar inainte de a se desprinde la pauza, Dorian Nistor et company avea un avantaj de un gol, 2-1. In partea secunda, formatia din Traian a gresit mai putin si a cistigat, in final, cu 4-1, un succes care i-a permis sa o scoata de pe podium pe adversara sa.
Tot in aceasta etapa, s-a consemnat prima infringere a lideriei, Petrolul. Cea care a reusit sa-i invinga pe petrolisti este CS Faurei, una dintre formatiile care pina simbata nu cunoscuse gustul succesului.
O partida cu rasturnari de scor s-a derulat si pe stadionul Chimia, intre doua echipe foarte tinere, SC Adevarat si Avintul Ciresu. Gazdele au condus cu 2-0, insa formatia din Ciresu a reusit sa revina in joc si sa preia conducerea cu 3-2. Echipa lui Marcel Adascalului s-a mobilizat exemplar pe finalul partidei si a reusit, la rindul ei, sa intoarca rezultatul si sa se impuna cu 4-3. Nelu Banica a realizat un hat trick, cel de al patrulea gol al echipei SC Adevarat fiind marcat de Auras Petrof. SC Adevarat a cistigat insa la scor, 15-0 partida cu Avintul Ciresu.
FC Steaua a cistigat cu 3-1 in fata Viitorului din Ianca la capatul unui joc spectaculos la care si-au adus aportul ambele formatii. De la gazde s-au remarcat Marius Iorga, autor a doua goluri, Adrian Coman, Gagu Gheorghe dar si portarul Marius Serbu care a avut doua interventii in postura de unu la unu cu atacantii adversi in prima repriza. Cel de al treilea gol al stelistilor a fost marcat de Stefan Buhai, dupa o pasa a lui Iorga.
Petrolul ramine lidera si dupa aceasta etapa, locurile urmatoare pe podium fiind detinute de Victoria Traian si FC Steaua, formatii care au acelasi numar de puncte, 15 la fel ca si prima clasata dar au golaveraje inferioare.

Rezultatele inregistrate in etapa a 6-a:
SC Adevarat - Avintul Ciresu 4-3
Vointa Visani - Vointa Gaiseanca 2-5
Tractorul Viziru - Victoria Dedulesti 1-0
CS Faurei - Petrolul Braila 2-0
Avintul Chiscani - Viitorul Galbenu 3-3
Victoria Traian - Victoria Cazasu 4-1
FC Steaua Braila - Viitorul Ianca 3-1
Categorie articol: 

Comentarii