Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victoria Traian a câştigat cu 2-1 derby-ul cu ACS Viitorul Însurăţei

Sâmbăta trecută, în penultima etapă a returului, lidera, ACS Viitorul Însurăţei, a bifat a doua înfrângere consecutivă. Cu o săptămână în urmă, lidera a pierdut derby-ul de la Tudor Vladimirescu, acum a cedat pe teren propriu în faţa celei de a doua clasate, Victoria Traian, iar lupta pentru locul întâi s-a relansat. Va fi cu siguranţă un turneu play off "incandescent".
Sâmbăta trecută, Victoria Traian a avut o evoluţie foarte bună la Însurăţei şi a deschis scorul în minutul 11, când Paul Olmazu a fost faultat în careul gazdelor, iar Veber a transformat lovitura de la 11 metri. Mirescu (min. 35), Techiu (min. 38) şi Baicu (min. 42) au irosit trei mari situaţii de a restabili egalitatea şi cum ocaziile se răzbună, în minutul 43, Marius Iorga a înscris şi oaspeţii au plecat la cabine cu un avantaj de două goluri. Techiu şi Lupaşcu nu au fost mai inspiraţi nici în repriza a doua, însă, cu patru minute înainte de finalul partidei gazdele au beneficiat de un penalty, Gagu a marcat şi a stabilit scorul final, 2-1, pentru Victoria Traian. O altă partidă interesantă s-a desfăşurat la Cazasu între Victoria şi Sportul Chiscani. După reuşitele lui Niţă şi Luchian gazdele au reuşit să se desprindă la două goluri în minutul 33, însă, până la pauză, Sportul a marcat de două ori prin Andrei Stoian şi Jercăianu, iar după primele 45 de minute, scorul era egal, 2-2. În repriza a doua, ambele formaţii au irosit situaţii bune de a marca. Sportul Chiscani a reuşit să mai înscrie de două ori şi să plece cu toate punctele de la Cazasu. Voinţa Vişani a obţinut o victorie surprinzătoare la Mircea Vodă, după ce la pauză scorul a fost egal.
După etapa a 21-a, clasamentul arată astfel: 1 ACS Viitorul Însurăţei 57 puncte, 2 Victoria Traian 49 puncte, 3 Pandurii Tudor Vladimirescu 46 puncte.

Rezultatele şi marcatorii etapei a 21-a:
CS Făurei - Voinţa Găiseanca 3-1 (2-1)
Popa (min. 31), Ilaşc (min. 43), Ciurea (min. 50) / Cristea (min. 7 -autogol)
Victoria Cazasu - Sportul Chiscani 2-4 (2-2)
Niţă (min. 4), Luchian (min. 33) / A. Stoian (min. 37), Jercăianu (min. 40), Veron (min. 85), Harabagiu (min. 92)
Avântul Mircea Vodă - Voinţa Vişani 3-4 (1-1)
Barbu (min. 29), Bolozan (min. 67), Vizireanu (min. 70) / Gatiu (min. 44, 72), S. Buteseacă (min. 75, 84)
Viitorul Ianca - Victoria Old Boys Însurăţei 3-0 neprezentare
ACS Viitorul Însurăţei - Victoria Traian 1-2 (0-2)
Gagu (min. 86) / Veber (min. 10), Iorga (min. 42)
Viitorul Galbenu - Pandurii Tudor Vladimirescu 0-3 omologat.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii