Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victoria Traian câştigă cu 4-2 derby-ul cu Viitorul Şuţeşti

• la pauză, Viitorul a condus cu 2-0 • au fost două greşeli mari de arbitraj, ambele în defavoarea echipei din Şuţeşti • Coman de la Viitorul a fost eliminat în minutul 67

 

Tribuna stadionului din Cazasu şi zonele din jurul bazei sportive au fost luate cu asalt, sâmbătă după-amiază, de iubitorii fotbalului din Brăila, care au dorit să urmărească la lucru cele mai bune echipe din acest campionat, Viitorul Şuţeşti şi Victoria Traian. Un derby onorat de ambele formaţii şi câştigat de Victoria Traian. Meritat, dacă ţinem cont de raportul ocaziilor mari de gol, însă au existat şi două mari greşeli de arbitraj, ambele luate de arbitrul de centru Marchidanu, în defavoarea echipei din Şuţeşti, care puteau schimba soarta meciului. În minutul 22, Marchidanu nu a acordat penalty la un fault grosolan asupra lui Alin Ciocan în suprafaţa de pedeapsă a Victoriei Traian. Acelaşi arbitru a acordat penalty echipei Victoria Traian după o scenă de teatru făcută de Moldoveanu în careul echipei din Şuţeşti, în urma căreia Victoria Traian a egalat, la 2-2.

Campionul ratărilor, Ioan Şebănescu, a irosit în minutul 9 prima mare ocazie de gol, având-ul în faţă doar pe portarul Vasilache. Replica echipei Viitorul a venit în minutul 22, când Alin Ciocan a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă dar jocul a continuat, însă un minut mai târziu Ciocan a rămas din nou singur cu Tunea, a fost faultat de acesta, iar Marchidanu a arătat punctul cu var. Custură a marcat şi a adus-o pe Viitorul Şuţeşti în avantaj. Putea fi 1-1 în minutul 33 dar Vasilache a scos in extremis, mingea şutată, din lovitură liberă, de Costel Roşu.

În urma unui contraatac, Alin Ciocan (min. 40) a dublat avantajul echipei din Şuţeşti.

Din minutul 67, Viitorul Şuţeşti a rămas în inferioritate numerică, Adrian Coman fiind eliminat după ce a primit cel de-al doilea cartonaş galben.

Trei minute mai târziu, Dumitrana a redus din diferenţă, iar în minutul 73 Victoria Traian a primit cadou un penalty, iar Roşu a restabilit egalitatea.

În superioritate numerică, Victoria Traian a mai înscris de două ori prin Ionuţ Matei şi s-a impus cu 4-2.

 

Viitorul Şuţeşti: Vasilache – Bălan (min. 46: Grozea), Baciu, Custură, A. Coman – Tiutiu, Călin (55: Popescu), Costache, Văsii – S. Crăciun (min. 60: I. Huţu), Ciocan (min. 76: Pascu).

Victoria Traian: Tunea – Orăşanu, Zăgan (min. 33: Dumitrana), Gheţu, Păduraru (min. 46: Nejneru) – Moldoveanu, C. Roşu, Chivu, P. Ioan – Zaharia (min. 46: I. Matei), I. Şerbănescu (min. 82: A. Huţu).

 
Categorie articol: 

Comentarii