Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victoria Traian a “defilat” în deplasarea de la Voinţa Vişani

• fosta echipă de Liga a III-a s-a impus cu 9-2 • cu patru reuşite, Costel Roşu a fost jucătorul etapei a 7-a a Ligii a IV-a • Viitorul Ianca a ajuns la al şaselea succes stagional

 

Cu toate că partida de la Vişani părea cea mai interesantă, în realitate jocul a fost la discreţia oaspeţilor. Ba, mai mult, cu un Costel Roşu aflat într-o zi excelentă, Victoria Traian a realizat scorul etapei, 9-2, în faţa uneia dintre echipele cu pretenţii din Liga a IV-a, Voinţa Vişani. Fostul golgeter al Daciei Unirea, Costel Roşu a marcat patru dintre cele nouă goluri ale oaspeţilor şi a fost jucătorul meciului şi al etapei a 7-a.

În această rundă fostul vârf de atac al echipei Sportul Chiscani, Sorin Techiu a realizat un hat trick şi noua sa formaţie, ACSC Cazasu s-a impus cu 4-2 în partida de pe teren propriu cu Dunărea Tichileşti.

Liderul, Viitorul Ianca, şi-a respectat blazonul şi a obţinut al şaselea succes, din tot atâtea partide disputate în acest sezon şi rămâne singura formaţie din Liga a IV-a cu maxim de puncte.

Pandurii Tudor Vladimirescu traversează o perioadă bună, dovadă fiind rezultatul de egalitate scos la una dintre cele mai valoroase formaţii ale acestui eşalon, Viitorul Şuţeşti.

După etapa a 7-a pe primul loc se află Viitorul Ianca - 18 puncte, locul al doilea este ocupat de Victoria Traian - 16 puncte, iar al treilea de Viitorul Şuţeşti - 13 puncte.

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a 7-a:

AFC Urleasca - Viitorul Ianca 0-3 (0-0)

I. Matei (min. 79, 86), Stroe (min. 90)

ACSC Cazasu - Dunărea Tichileşti 4-2 (3-1)

Techiu (min. 2, 21, 40), Banciu (min. 32) / Novac (min. 12), Vrînceanu (min. 63)

Viitorul Şuţeşti - Pandurii Tudor Vladimirescu 1-1 (1-0)

I. Şerbănescu (min. 6) / Tănase (min. 50)

Voinţa Vişani - Victoria Traian 2-9 (1-5)

Leaua (min. 28), E. Ion (min. 78) / C. Roşu (min. 6, 27, 42, 76), Enache (min. 10, 54), Buzatu (min. 38), Moroşan (min. 57), Gheţu (min. 80).
Categorie articol: 

Comentarii