Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victoria Traian şi Fortino se întâlnesc în finala etapei judeţene a Cupei României

Victoria Traian a furnizat surpriza semifinalelor, eliminând-o pe cîştigătoarea campionatului, Conpet Cireşu.
La rândul ei, Fortino a trecut în sferturi de Recolta Tufeşti, iar în semifinale de Viitorul Galbenu, ultima având un final de sezon competiţional foarte bun.
Ambele grupări au loturi tinere, cu mulţi jucători de perspectivă, astfel că se anticipează un meci electrizant cu multe acţiuni în ambele careuri şi cu un public numeros.
La finalul meciului, în cadrul unei festivităţi de premiere, Asociaţia Judeţeană de Fotbal va acorda diplome, cupe şi echipament sportiv celor mai valoroase formaţii din campionatele pe care le organizează.

Se fac înscrieri în campionatele judeţene de fotbal

În altă ordine de idei, Asociaţia Judeţeană de Fotbal îi informează pe cei interesaţi că deja se fac înscrieri pentru sezonul competiţional 2011-2012.
"Având în vedere tradiţia, precum şi amploarea pe care a luat-o fotbalul în municipiu, chiar şi în mediul rural, ca modalitate de recreere, cât şi ca mijloc de performanţă în rândul tinerilor, AJF îi informează pe cei interesaţi că se fac înscrieri în campionatele judeţene până pe 30 iunie 2011. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul AJF de la sala Polivalentă sau la telefon 0239 615008, de la secretarul asociaţiei, Mihai Ianoş", se specifică în comunicatul primit la redacţie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii