Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Victoria de la Sacele trebuie sa ne aduca alte victorii"

Foarte bucurosi dupa succesul de la Sacele fotbalistii braileni s-au intors la treba, rezultatul cu fosta Precizia fiind acum doar unul de domeniul trecutului. Vine o alta partida foarte grea si ea trebuie pregatita cu atentie pentru ca si un semiesec in disputa cu Dunarea Galati ar anula rezultatul din etapa precedenta.
"Le-am explicat jucatorilor ca la Sacele va fi un meci de sase puncte. Desi in sinea mea eram afectat de infringerea din partida cu Delta Tulcea, am incercat sa nu arat ceea ce simteam pentru a nu-i influienta si pe fotbalisti. Pe ei i-am facut sa inteleaga ca au valoare si ca se pot impune chiar si in deplasare. Este adevarat ca toti, fara exceptie, au inteles ca numai printr-o implicare maxima se poate obtine ceea ce iti doresti, pe undeva am avut si ceva sansa, dar ne-am indeplinit obiectivul si acesta a fost lucrul cel mai important", a declarat Ionel Iuga miercuri, dupa antrenamentul de dimineata.
Tehnicianul brailean spera sa-i poata mentine in "priza" pe jucatorii sai pentru ca, in opinia sa victoria de la Sacele trebuie sa fie una generatoare de alte succese.
"Nimeni nu ne acorda nici o sansa la Sacele si iata ca am reusit prima victorie in deplasare. Vine intr-adevar un meci poate mult mai greu, unul de traditie cu Dunarea Galati dar le-am explicat acum de pe alte pozitii jucatorilor ca victoria de saptamina trecuta trebuie sa genereze alte si alte victorii. Daca ma vor asculta in continuare si vor fi la fel de ambitiosi vom mai putea bifa un succes", a mai adaugat Ionel Iuga.
In partida de simbata cu Dunarea I. Iuga ii va putea folosi pe Romeo Buteseaca si pe Posteuca, dar nu si pe Ghidarcea si Girleanu care sint in continuare accidentati.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii