Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victoria Cazasu recidivează la capitolul indisciplină

* Victoria Cazasu nu mai are dreptul de a organiza meciuri pe teren propriu timp de două etape

Proverbul cu "lupul îşi schimbă părul dar năravul ba" este valabil şi în cazul echipei de fotbal din Liga a IV-a brăileană Victoria Cazasu, localitatea unde în sezoanele precedente au avut loc numeroase incidente provocate atât de oficiali cât şi de jucătorii echipei.
De fiecare dată s-au aplicat sanţiuni, dar acestea nu au avut, se pare, efectul scontat pentru că sâmbăta trecută, la derby-ul Victoria Cazasu - Voinţa Vişani au avut din nou loc incidente reprobabile.
Pe durata desfăşurării partidei, spectatorii aflaţi în preajma terenului au aruncat cu bere şi pietre în arbitrul asistent de pe acea parte, iar în pauză şi la finalul partidei jucători şi conducători ai gazdelor au adus injurii oficialilor AJF.
Evident că recalcitranţii au ajuns luni după-amiază la Comisia de Disciplină a AJF şi aceasta a luat măsuri drastice, care să descurajeze pe viitor astfel de evenimente.
Astfel, instructorul şi preşedintele echipei Victoria Cazasu, Dumitru Başno şi Costică Dumitru, au fost suspendaţi şi nu vor mai putea reprezenta echipa timp de o lună de zile, iar jucătorii Stănel Ion şi Gigi Balcan au fost supendaţi pentru patru şi respectiv o etapă.
Mai mult, terenul echipei a fost suspendat pentru două etape, urmând ca Victoria Cazasu să dispute jocurile de pe teren propriu în altă localitate.
Categorie articol: 

Comentarii