Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victor Neagu a demisionat din PNL

Fostul consilier democrat Victor Neagu, trecut recent la liberalism, a rezistat putin timp la PNL Braila. In cursul acestei saptamini, Neagu si-a prezentat demisia din partid, la circa doua luni dupa ce se alaturase liberalilor. Divergentele intre Neagu si unii dintre colegii sai din PNL au aparut public in urma cu aproximativ trei saptamini, dupa ce acesta s-a dezis de fluturasii electorali tipariti de candidatul Ion Susanu, in care Neagu figura drept "director de campanie". Atacat de liberalul Georgiu Coman, care sustinea ca Neagu minte cind spune ca nu a fost implicat in realizarea fluturasilor respectivi, acesta s-a aparat si-a intrat intr-o disputa publica ce a deranjat conducerea organizatiei judetene. Ca atare, alaturi de Coman si Adrian Ritzinger, Victor Neagu a fost pus in discutia conducerii PNL Braila si s-a decis eliminarea lui din Biroul Municipal. A fost momentul care l-a determinat pe proaspatul liberal sa renunte la calitatea de membru al acestui partid si si-a prezentat demisia.
Contactat telefonic, Victor Neagu a confirmat faptul ca nu mai este membru PNL, dar a refuzat sa faca vreun comentariu asupra motivelor care l-au determinat sa plece din partid.
Potrivit unei surse din interiorul PNL, in demisia sa, Neagu a scris ca a luat aceasta decizie "din cauza ostilitatii de care a dat dovada conducerea organizatiei municipale".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii