Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victor Mocanu este oficial jucător de categoria I

Reprezentantul Clubului Orizont 64 a realizat în acest an trei norme din categoria la care a promovat în mod oficial. Elevul instructorului Ionel Balcan şi-a realizat prima normă la Cap Aurora, pe cea de-a doua, la finalul Campionatului judeţean de seniori, ediţia 2009, competiţie la care s-a clasat pe locul al treilea, iar ultima în cadrul Festivalului şahului brăilean, concurs naţional la care s-a situat pe locul al cincilea în clasamentul general.

Potrivit rezultatelor, în acest moment, Clubul Orizont 64 deţine cea mai bună grupă de copii şi juniori din ultimii ani. Liderii actualei generaţii ai grupării brăileane sunt: Daniel Marţian, campionul judeţean en titre de seniori, un jucător în vârstă de numai 16 ani, Gabriel Voicu, Victor Mocanu, precum şi ultima achiziţie, Tudor Tomescu, de la Pionul Piatra Neamţ, toţi jucători de categoria I.

"În afară de cei patru copii şi juniori consacraţi o altă generaţie de sportivi talentaţi bate la porţile afirmării. Este o politică a clubului nostru de a depista copii dotaţi pentru sportul minţii şi apoi a-i conduce spre marea performanţă", a declarat instructorul Ionel Balcan.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii