Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victor Ilie s-a clasat pe locul al treilea la maratonul "Stafeta Carpatilor"

Cea de a treia editie a maratonului "Stafeta Carpatilor" organizat anul aceasta de catre DHL International Romania in colaborare cu Directia pentru Sport a Judetului Brasov si-a pastrat misiunea de a stringe fonduri in scopuri caritabile.
Startul s-a dat din fata unitatii militare din Predeal dupa care alergatorii au trecut pe la Piriul Rece, Risnov, Valea Cetatii, iar sosirea a fost pe platoul din fata Stinei Turistice din Poiana Brasov.
Printre sportivii care au platit taxa de concurs de 30 EURO, pentru a lua startul la aceasta editie s-a numarat si atletul veteran brailean, Victor Ilie, iar daca anul trecut reprezentantul CSM-ului nu a reusit sa prinda podiumul, anul acesta a cucerit medalia de bronz.
Un rezultat foarte bun tinind cont de faptul ca a concurat cu sportivi mult mai tineri decit el.
Competitia a fost cistigata de un politist in virsta de 35 de ani, Danut Cernat.
"La aceasta editie a maratonului am reprezentat compania la care sint salariat, SC Distrigaz Sud si as fi foarte bucuros si multumit daca mi-ar fi evaluata cu realism valoarea acestui rezultat de catre cei pe care i-am reprezentat. Au fost foarte multi sportivi cu cel putin 20 de ani mai tineri, dar am facut una dintre cele mai bune curse din cariera mea si a obtinut locul al treilea in clasamentul general", a declarat Victor Ilie, atletul care, de obicei, participa la categoria de virsta peste 55 ani.
Categorie articol: 

Comentarii