Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victor Hanescu il va intilni pe francezul Gael Monfils, in turul doi la JO

Tenismanul roman Victor Hanescu, care luni s-a calificat in turul doi al turneului olimpic de la Beijing, il va intilni pe francezul Gael Monfils, care a trecut de spaniolul Nicolas Almagro, al 11-lea favorit al competitiei, informeaza site-ul oficial al competitiei.
Monfils, numarul 42 ATP, s-a impus cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3. Almagro (numarul 12 ATP) ocupa in ierarhia ATP Race pozitia a zecea, in timp ce Monfils se afla pe locul 36.
Pina acum, Hanescu si Monfils s-au intilnit de trei ori, francezul conducind cu scorul general de 2-1. In 2005, in sferturile de finala ale turneului de la Sopot (Polonia), Monfils s-a impus cu scorul de 6-3, 6-3. Francezul a cistigat si intilnirea din cadrul sferturilor turneului challenger de la Zagreb, cu scorul de 7-5, 6-4. Romanul a cistigat ultima partida, disputata in semifinalele turneului de la Bucuresti, editia 2007, scor 6-2, 6-3. Toate intilnirile au avut loc pe zgura.
Daca va trece de Monfils, Hanescu, numarul 57 ATP, il va intilni in faza optimilor de finala pe invingatorul partidei David Nalbandian (Argentina, 7) - Nicolas Massu, beneficiar al unui wild-card. Massu este detinatorul titlului olimpic atit la simplu, cit si la dublu, impreuna cu Fernando Gonzales.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii