Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victor Hănescu a coborât patru locuri în clasamentul ATP

O importantă schimbare din clasament este faptul că sârbul Novak Djokovic a urcat pe locul 3, poziţie pe care o pierduse pe 11 mai în favorea lui Andy Murray. Astfel, britanicul, care e accidentat şi a absentat din turnee, ocupă locul 4 începând din această săptămână. Diferenţa dintre cei doi este de 560 de puncte.
În ierarhia de dublu, singurul român prezent în top 100, Horia Tecău, a coborât şapte locuri, până pe 53. În clasamentul perechilor, Andrei Pavel, care s-a retras din activitate, şi Horia Tecău sunt pe locul 22, după ce au piedut un loc, acesta fiind singurul cuplu românesc prezent în acest top.
În această săptămână are loc turneul de la Stockholm (Suedia), dotat cu premii în valoare de 600.000 de euro. În primul tur, Victor Crivoi îl va întâlni pe italianul Andreas Seppi. În cazul în care românul se va califica, în turul 2 îl va înfrunta pe Robin Soderling, cap de serie numărul 1.
Într-un alt turneu, Kremlin Cup, dotat cu premii în valoare de 1.000.000 de dolari, Victor Hănescu, favorit numărul 2, îl va întâlni în primul tur pe americanul Wayne Odesnik.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii