Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viceprimarul Vasioiu se va ocupa de ascutit creioane

Primarul municipiului nu a renuntat la ideea de a-i retrage din atributii viceprimarului Daniela Vasioiu, insa nu s-a hotarit inca
in ce moment va semna o astfel de dispozitie. El spune ca are acum si un exemplu de urmat, in persoana primarului Bucurestiului, Adriean Videanu, care le-a retras complet toate atributiile viceprimarilor sai. "Urmeaza sa o fac. Eu nu aveam o confirmare, ma gindeam "domnule, poate gresesc", dar am vazut acum ca seful lor, domnul Videanu, a platit chiar un studiu si a luat toate atributiile viceprimarilor. Deci am si un model de inspiratie acum, fara nici un fel de problema. Eu sper ca luna asta sa finalizez organigrama Primariei si o s-o fac si pe-asta". Intrebat fiind pe ce o sa mai ia banii viceprimarul Vasioiu, daca ii va retrage toate atributiile, Cibu a raspuns: "Nu stiu, o sa ma interesez la Bucuresti, ca e normal sa fie o sursa de inspiratie o primarie de capitala. Videanu spunea ca viceprimarii lui se ocupa de ascutit creioane, treburi de genul asta".
Amintim ca, in urma cu citeva saptamini, viceprimarul Vasioiu a declarat ca daca primarul ii va mai retrage vreo atributie, ii va contesta decizia, dat fiind ca nu o considera intemeiata, si nu va mai tolera masuri de acest tip, luate dupa bunul plac al lui Cibu.
Categorie articol: 

Comentarii