Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viceprimarul Tilea nu mai vrea sa fie liberal

Viceprimarul independent Lucian Tilea nu este interesat de oferta politica care va fi lansata, duminica, de catre "dizidentii" liberali, condusi de proaspatul exclus din partid, Theodor Stolojan. Acesta s-a aratat de parere ca Stolojan nu poate prezenta, cel putin din punctul sau de vedere, destula credibilitate politica in acest nou rol pe care si-l asuma: "Nu doresc sa fac parte dintr-un nou partid liberal. Indiferent de formula. Nu mi se pare ca Stolojan poate prezenta exclusilor din PNL ceva destul de veridic. Daca ar fi facut efortul sa lupte din sinul PNL pentru schimbare si impotriva a tot ce a devenit in ultimul timp acest partid, mai ziceam, ca poate m-ar fi interesat sa il sustin. Dar asa... Nici pomeneala".
Precizam ca duminica, "dizidentii" liberali - Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Raluca Turcan, Cristian Boureanu, Radu F. Alexandru - urmeaza sa prezinte o propunere de platforma - program pentru relansarea liberala. Conform declaratiilor date marti seara de catre Stolojan, partidul ar urma sa se intituleze simplu - Partidul Liberal.
Amintim ca viceprimarul Lucian Tilea s-a declarat independent dupa ce, in timpul procesului de reorganizare al PNL Braila, nu a mai fost trecut pe listele partidului. Acestuia i s-a cerut sa depuna o adeziune in urma careia ar fi devenit simplu membru. Tilea a refuzat, motivind ca a fost liberal dintotdeauna si ca i se pare nerelevant sa se reinscrie in partid ca simplu membru in contextul in care are vechime. In final, el a ales sa se declare independent. De fapt, vicele Tilea nu a fost singurul, liberalii pierzind atit un consilier judetean - Adrian Scutaru, cit si unul municipal - Grigore Potec.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii