Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viceprimarul Tilea a iesit din spital

Viceprimarul municipiului, Lucian Tilea, a iesit, ieri, din spital, dupa accidentul stupid caruia i-a cazut victima in urma cu citeva zile. Desi inca are probleme cu durerile cauzate de coastele rupte, si poarta niste inele departatoare pentru a-si rezolva problemele cu clavicula rupta. "Ce sa va spun, ma simt ca atunci cind ai niste coaste rupte. Mi-au pus niste inele departatoare, un fel de barete din pinza, in zona claviculei, mai am dureri, dar sint mai bine, ma pot misca singur, am iesit din spital. Am primit concediu medical pentru 21 de zile, dar cred ca mai stau 2-3 zile si ma intorc la serviciu. M-a vizitat si domnul primar astazi, am stat de vorba... Stiu ca dinsul a declarat, imediat dupa accidentul meu, ca mi-a gasit un cumparator pentru motocicleta, dar nici nu-mi trece prin cap sa o vind. Voi continua sa merg pe motocicleta, nu am de gind sa renunt la aceasta pasiune. A fost un accident stupid, pur si simplu nu am vazut acea coarda. Cind am zarit-o, era prea tirziu. Asta e... putea sa se intimple si mai rau, ii multumesc lui Dumnezeu ca, de Izvorul Tamaduirii m-am nascut a doua oara".
Amintim ca, pe 13 aprilie, Lucian Tilea a fost victima unui accident stupid, in timp ce se plimba, alaturi de fiul sau si de citiva prieteni, cu motocicleta. Tilea a fost aruncat de pe motocicleta, dupa ce o coarda elastica desprinsa de la un banner publicitar i s-a infasurat in jurul ghidonului, din mers, insa, din fericire, vicele nu avea viteza si purta casca de protectie, asa incit s-a ales doar cu clavicula si citeva coaste rupte.
Potrivit specialistilor care l-au avut in ingrijire, acesta urmeaza sa revina periodic pentru control si va urma si un program de gimnastica de recuperare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii