Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vicele CJ Braila a ajutat 25 de familii sarace din Radu Negru

Fondator al Asociatiei "Miscarea Tinerilor Europeni" si lider al PPCD (PNTCD) Braila, vicepresedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Chiru, a declansat zilele acestea o ampla actiune de ajutorare a familiilor sarace din municipiu, intitulata "O speranta pentru fiecare". Anul trecut, Chiru, care este si lector la Universitatea "Danubius" din Galati, a donat suma de 65 de milioane de lei sinistratilor, constind in produse alimentare.
De data aceasta, cu sprijinul unor institutii si oameni de bine europeni, el a reusit sa ajute nu mai putin de 25 de familii nevoiase din cartierul Radu Negru, carora le-a oferit materiale de constructii de prima necesitate (ciment, balastru, nisip, scindura, carton bituminat, bitum, usi si ferestre) in valoare de 350 de milioane de lei vechi.
"Impreuna cu celalalt fondator al Asociatiei Miscarea Tinerilor Europeni, dna Gabriela Brustan, am initiat o campanie de stringere de fonduri pe linga fundatii, ambasade si asociatii internationale cu caracter umanitar. Am gasit deschidere la inspectorul sef al grupului "Aker Brevik" din Norvegia, Hans Erik Olsen, un om de o mare calitate morala si cu sprijinul extraordinar al organizatiei "Grenlandsaksjonen" - fundatie scandinava de calibru mondial, reprezentata de dl. Geir Arild Tonnessen -, am realizat aceasta prima actiune, parte a unui proiect umanitar ce vizeaza intreg judetul Braila", ne-a declarat ec. dr. Gheorghe Chiru.
"Am realizat anchete sociale care au vizat cazurile cele mai deosebite, cetateni din municipiu care au locuintele intr-o stare deplorabila. Imobilele celor 25 de familii ajutate de noi au suferit degradari masive din pricina intemperiilor care au efectat toata tara in ultimul an. Aceste case sint locuite de oameni fara venituri sau cu venituri insignifiante, care au mai multi copii in ingrijire", a mai spus vicele CJ.
Proiectul de ajutorare a familiilor nevoiase va continua in perioada imediat urmatoare. Astfel, numai luna viitoare, Miscarea Tinerilor Europeni din Braila va distribui nu mai putin de 120 de paturi si saltele aduse tocmai din Oslo.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii