Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viaţa mafiotului Pablo Escobar va fi ecranizată la Hollywood

aceasta fiind a treia încercare de a se realiza un film despre povestea traficantului de supefiante ucis în 1993, relatează presa internaţională.

Filmul cu caracter biografic, a cărui distribuţie nu a fost încă stabilită, va urmări atât complexitatea "personajului" Escobar, cât şi viaţa tumultoasă şi extrem de violentă a "Naşului" columbian.
Pelicula va fi produsă de Scott Steindorff, cunoscut pentru ecranizarea a numeroase romane, printre care "The Lincoln Lawyer" (2011)şi "The Human Stain" (2003).
Pablo Escobar a fost unul ditre cei mai temuţi infractori ai secolului XX, care, prin violenţă, a reuşit să controleze peste 80% din cantitatea de cocaină provenită din Columbia. A condus gruparea mafiotă columbiană Cartelul Medellin, considerată responsabilă pentru moartea a peste 100 de persoane în urma prăbuşirii unui avion.
În 1989, Escobar ocupa locul 7 în topul celor mai bogaţi oameni din lume. Patru ani mai târzu, el a fost prins şi ucis de soldaţi americani special pregătiţi pentru capturarea lui.
Categorie articol: 

Comentarii