Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viaţa legendarului pugilist Rocky Marciano, subiectul unui nou film

Un film despre viaţa şi cariera pugilistului Rocky Marciano, pe baza căruia a fost creat personajul interpretat de Sylvester Stallone în franciza cinematografică "Rocky", se află în pregătire la Hollywood.
Fratele lui Rocky Marciano, Peter, şi fiul său Rocky Marciano Jr. dezvoltă acest proiect cinematografic, care se va intitula "49-0/ The Brockton Blockbuster", în colaborare cu administratorii fundaţiei Marciano şi cu regizorul şi scenaristul Dustin Marcellino, informează contactmusic.com, citat de mediafax.ro.
Dustin Marcellino a declarat: "Rocky Marciano a fost dintotdeauna pugilistul preferat al străbunicului meu, iar această simpatie s-a transmis în rândul tuturor membrilor din familia Marcellino. Familiile Marcellino şi Marciano s-au împrietenit în timpul dezvoltării acestui proiect cinematografic. Suntem onoraţi să spunem generaţiei actuale povestea unui om, a unui fiu, a unui frate, a unui soţ şi a unui tată care a crescut pe străzile din Brockton şi a schimbat lumea întreagă în care a trăit generaţia sa".

Filmările - în oraşul natal

La rândul său, Rocky Marciano Jr. a declarat: "Tatăl meu este considerat şi astăzi drept unul dintre cei mai mari pugilişti din toate timpurile la categoria grea şi, dacă ar trăi, ar fi mândru să afle că dorim să aducem povestea vieţii sale pe marele ecran".
Filmul va fi turnat în oraşul natal al celebrului pugilist, Brockton, aflat în statul american Massachusetts.
Rocky Marciano a murit într-un accident de avion, pe 31 august 1969, cu o zi înainte de a împlini vârsta de 46 de ani.
În 2006, Sylvester Stallone a lansat "Rocky Balboa", a şasea parte a seriei "Rocky", la 16 ani după partea a cincea. Producţia MGM, cu un buget de 24 de milioane de dolari, a avut încasări de 156 de milioane de dolari. Stallone a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din primul film al seriei, "Rocky" (1976), care a obţinut trei premii ale Academiei americane, pentru cel mai bun lungmetraj, cel mai bun montaj şi cel mai bun regizor (John G. Avildsen). În total, primul film al seriei a fost nominalizat la 10 premii Oscar. Ulterior, "Rocky 3" (1982) a mai obţinut o nominalizare la Oscar, pentru cel mai bun cântec.

Sursa foto: mundodeportivo.com

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii