Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vezi-ti birna din Pinocchio-ul tau, ma!

L-ati vazut cumva pe Zdreanta de Voiculescu, cel cu ochii de faianta? Pai, s-a dus duminica la televiziunea lui ca sa apara apoi la
televizorul meu si sa ma enerveze cu logica lui de fier. A spus despre Basescu ca este mincinos, ipocrit, iresponsabil si nepriceput. Pai, mi se pare corect sa-l faci in halul asta pe Basescu, atata timp cit tu ai votat cu PSD-ul, ca altfel nu ajungeai in Parlament. Da, cred si eu ca Basescu este mincinos. A zis ca se lasa de fumat si nu s-a lasat nici macar de baut. Iresponsabil? O-hooo, si-nca cum! Pai, trebuie sa fii cel putin nebun sa tragi la masea si sa-i saluti apoi pe ziaristi in timp ce tragi de volanul masinii tale germane. Ipocrit? Nu stiu ce inseamna cuvintul asta! Ma, dar nepriceput chiar ca nu este. Aici nenea Felix s-a cam pripit. Pai, daca era un antitalent, un nevolnic sau un idiot, acest Basescu nu reusea sa se cocoate pe tot poporul roman care l-a votat in proportie de 50% si sa faca agenda tarii din circiuma. Asa ca nu pot sa admit ca presedintele asta care ma conduce inclusiv pe mine (daca puteti crede una ca asta) este nepriceput. De asta ma ridic acum in picioare si ii zic de la obraz lu' Felix Voiculescu sa mai termine cu programele astea umoristice pe care le pune in scena la televiziunile lui. Nu mi-a placut ca i-a zis lui Basescu "Traian Pinocchio", si si-a trimis apoi ziaristii din trust sa-l intrebe pe presedinte (care era prezent la nu's ce spectacol la patinoar) daca i-a mai crescut nasul din momentul in care a fost numit asa de "dl. Voiculescu". Mama, ce gluma tare!
Credeti-ma, si eu ma pricep sa fac diversiuni mai reusite. Ma asteptam la mai multe din partea lui Felix care, orice s-ar spune, a avut o relatie mai strinsa cu Securitatea diversionista in comparatie cu mine!
Categorie articol: 

Comentarii