Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Veniturile "Celhart Donaris" in crestere

Producatorul de hirtie si celuloza SC "Celhart Donaris" SA Braila a raportat ca a inregistrat in primele trei luni ale anului in curs venituri de 9,3 milioane de lei, ceea ce inseamna o crestere cu 33,08% comparativ cu perioada similara din 2006. De asemenea, si la capitolul pierderi s-a inregistrat o evolutie pozitiva, in contextul in care de la inceputul anului pierderile s-au redus cu aproape 40% ajungind la 1,7 milioane de lei. Compania a avut in intervalul ianuarie - martie cheltuieli de 11,05 milioane de lei, mai mari cu 12%. De mentionat este ca afacerile "Celhart Donaris" au scazut, in perioada analizata, de aproape doua ori, la 3,4 milioane de lei.
Important de adaugat este ca tot in primul trimestru compania a procedat la concedierea a 171 de salariati, majoritatea femei, in conditiile in care si-a restructurat activitatea. La finele procesului de concediere, societatea a mai ramas cu 512 angajati, comparativ cu 683 inainte de concediere.
"Celhart Donaris" a raportat pentru anul trecut o cifra de afaceri de 34,5 milioane de lei, in scadere cu 43%. Pierderile firmei s-au dublat anul trecut, la sapte milioane de lei.
"Celhart Braila" are un capital social de 37,3 milioane de lei, iar principalii actionari sint "Ecopack" Ghimbav, cu 84,8% din actiuni, si SIF Banat Crisana, cu o participatie de 14,2%.
Categorie articol: 

Comentarii