Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"A venit momentul sa speram intr-o calificare"

Antrenorul Marius Lacatus a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca poate a venit momentul ca Steaua Bucuresti sa spere la o calificare din grupele Ligii Campionilor.
"Ne asteapta un meci greu, intilnim o echipa puternica, nu trebuie sa mai reamintesc. Daca efortul echipei e unul la fel de mare ca la meciurile cu Galatasaray, putem spera la un rezultat bun. Speram sa incepem cu dreptul, poate a venit momentul sa speram ca putem ajunge in primavara europeana in Liga Campionilor", a spus Lacatus.
Tehnicianul stelist nu a vrut sa comenteze declaratiile facute de Adrian Mutu cu privire la ordinea in care se vor clasa echipele din grupa F: "Nu comentam declaratiile lui Mutu privind ordinea grupei. Il respectam, e parerea lui, ramine de vazut daca va fi asa. Nu vreau sa dau pronosticuri sau clasamente, cind intram pe teren vedem cine si unde termina grupa".
Lacatus a afirmat ca Steaua are un lot valoros si nu se poate plinge din cauza indisponibilor. "Nu m-am plins niciodata ca avem indisponibili, nici n-o fac, avem lot valoros. Cind vom apela la un jucator, poate face fata cu brio la acest nivel european. Poate fi un avantaj ca debutam acasa, venim dupa o perioada buna ca rezultate si joc. Depinde numai si numai de noi, de forma noastra, de colectiv, de efort, de respectarea sarcinilor de joc. E bine ca incepem si terminam acasa", a precizat Lacatus.
Antrenorul "ros-albastrilor" a declarat ca Bayern Munchen imbina stilul german cu cel sud-american. "La ora actuala, Bayern imbina stilul german cu stilul sud-american. Au jucatori cu tehnica foarte buna, care pot scoate usor adversarii din joc, dar au si jucatori de gabarit, care sa se impuna in duelurile unu la unu. Usor nu va fi, dar au si ei slabiciunile lor si sper sa profitam de ele. Ma bazez pe jucatorii mei si cred ca vom pune foarte mari probleme jucatorilor de la Bayern, chiar daca au valoare ridicata", a spus Lacatus.
Marius Lacatus a afirmat ca jucatorii stelisti nu se tem de nimic. "Steaua nu se teme de nimic, respecta pe toata lumea. Nu avem de ce sa ne temem. Periculosi sint toti de la Bayern cind au mingea in faza ofensiva", a precizat Lacatus.
Partida Steaua - Bayern Munchen, contind pentru prima etapa a grupei F a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21.45 si va transmisa de Pro TV.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii