Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vecin bătăuş cercetat pentru lovire sau alte violenţe

luni seara, un bărbat de 51 de ani care locuieşte pe B-dul Cuza i-a dat cu sticla în cap unui vecin, pe fondul unui conflict • victima a ajuns la spital, agresorul fiind cercetat penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe

 

Acuzat că i-a spart capul cu o sticlă unui vecin, un brăilean de 51 de ani este acum cercetat penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe. Fapta a fost comisă luni seară, după ce doi bărbaţi care locuiesc pe B-dul Cuza au băut împreună şi apoi s-au luat la ceartă.

După cum v-am informat în ediţia online, atacul violent a fost sesizat prin numărul de urgenţă 112 chiar de către victima de 58 de ani, în seara de 10 decembrie. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, care l-a preluat pe bărbatul rănit şi plin de sânge. Acesta a fost dus la Unitatea de Primire Urgenţe pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au ajuns la faţa locului şi l-au preluat pe agresorul în vârstă de 51 de ani. Acesta a fost dus la sediul Poliţiei Municipiului pentru audieri. În urma cercetărilor s-a făcut încadrarea juridică a faptei, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii