Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Vazand echipa din Slatina, m-a cuprins nostalgia debutului meu in Divizia A"

La finalul partidei dintre HC Dunarea si KZN Slatina, antrenoarea braileana a fost cuprinsa de nostalgia vremurilor cand facea cunostinta cu primul esalon handbalistic al tarii.
"Vazand echipa din Slatina, m-a cuprins nostalgia, pentru ca la 18 ani si eu debutam in Divizia A, cum se numea acest esalon atunci in 1987, de fapt toata echipa noastra de la Otelul abia termina junioratul si am avut aceeasi viata grea pe care o are acum KZN Slatina. Si noi am retrogradat, dar la un punct diferenta de ultima echipa care s-a salvat", si-a reamintit Alexandrina Soare.
Tehniciana a revenit imediat la realitate si a atras atentia ca urmeaza o perioada cu patru partide dificile, insa cel mai important meci, intotdeauna este cel care urmeaza, iar in cazul echipei HC Dunarea, cel cu Rapid CF Bucuresti, ultimul joc din tur, in care ar putea miza pe Ionescu si Buican.
"Ce ne asteapta va fi foarte greu, avem patru etape de foc. Pentru meciul urmator nu fac pronosticuri, pentru ca eu nu dau verdicte inainte, dar sper sa ne ajute Dumnezeu sa invingem", a declarat Alexandrina Soare.
Despre noua achizitie, Soare a mentionat ca are sanse sa evolueze la Rapid, insa titularizarea ei se va produce abia peste una, doua luni: "Ionescu va juca la Rapid si Buican probabil. Imi trebuia o jucatoare in centru ca sa am solutii pentru linia de la 9 m si sa o las pe Moldovan pe postul ei, unde da cel mai bun randament.
Cu Ionescu insa mai am de lucrat, abia peste o luna si ceva ea va ajunge la un nivel acceptabil pentru mine, pentru nivelul nostru".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii