Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vasioiu nu crede in lacrimile lui Stancu

Deputatul PD Horia Vasiou considera ca toate afirmatiile facute de presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu, referitoare la unirea tuturor oamenilor politici, a celor din administratie si a oamenilor de afaceri, spre binele comun al Brailei, nu sint decit vorbe in vint. Vasioiu a tinut sa precizeze ca nimeni nu poate vorbi de tot felul de proiecte care de care mai marete fara sa aiba un program, lucru care evident la Braila nu exista: "Pe mine nu ma intereseaza cit fura unul sau altul, ci cum sa facem ca sa fie bine pentru braileni. Eu nu fac parte din gasca lor si nici nu o sa fac. Pe Stancu nu il doare gura sa zica ca vrem sa facem ceva frumos si maret pentru Braila, dar mare lucru nu face. Ca sa faci ceva interesant si viabil trebuie sa ai un program, pe care il aproba consiliul, si dupa care sa te ghidezi. Dar nici la CJ si nici la CLM nu exista asa ceva. Totul se face dupa ureche".
Vasioiu s-a mai aratat de parere ca, din punctul sau de vedere, nu aeroporturile sau hipermarketurile au prioritate, ci locuintele: "Pentru mine nu e o prioritate aeroportul de la Ianca, sau un altul la Baldovinesti, nu inseamna prioritate ca la “Caporalul Musat” sa faca un hipermagazin. Pe mine ma intereseaza, ca om politic, sa fac in municipiu locuinte sociale. Sa am bani prevazuti pentru asta, pentru ca sint peste 10.000 de cereri si nu exista locuri unde pot fi date case sau apartamente".

Vasioiu pariaza contra locuintelor pe credit ipotecar propuse de primar

Deputatul a precizat ca, personal, i-a solicitat ministrului Frunzaverde ca doua cazarmi de pe Vizirului sa fie transformate in locuinte sociale: "Primarul vrea sa faca locuinte pe credit ipotecar. Dar cine are bani pentru asa ceva? Daca gasiti 10 insi, ma vind eu si le platesc locuinta, daca voi face atitia bani. Cibu vrea sa mute si anumite institutii acolo. Eu sint insa de alta parere".
Totodata, liderul democratilor braileni a tinut sa explice ca, desi nu ii vine nici lui bine sa se certe mereu prin presa cu diverse persoane, nu se poate abtine atunci cind vede ce se intimpla pe scena politica si in administratie: "Mi-e inconfortabil in a-l ataca pe unul sau pe altul. Dar mi se pare si mai aiurea ca un mare politician din asta, aparut peste noapte, sa ne atace. Si nu tac... S-au trezit peste noapte politicieni si habar nu au de Legea 215. Vin unii si le baga limba in ureche si ei o iau de buna. Daca nu te pricepi, du-te la SRL-ul tau si scoate miliarde de dolari pe secunda si lasa-ne pe noi in pace".
Vasioiu a facut referire si la scandalul din CJ legat de hotarirea de mutare a Bibliotecii, atunci cind, in cel mai penibil mod cu putinta, consilierii PNL s-au ridicat si l-au sustinut pe presedintele CJ: "Ati vazut ce pozitie au luat consilierii care au zis ce bine e ca se muta Biblioteca la periferie. Eu sint convins ca ei nu credeau ca e bine, inclusiv fostul inspector scolar general PSD Mortu, dar a fost comanda si au facut-o. As zice ca ma surprinde, dar nu prea e asa, pozitia unora dintre consilierii liberali. Dar, cum am zis, pina la urma nu ma surprinde".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii